top icon
Επικαιρότητα

Έκδοση R.S. Line για το Renault Captur

Η Renault εμπλουτίζει τη γκάμα του Captur με την έκδοση R.S. Line προσδίδοντας στο γαλλικό B-SUV μια σπορτίφ νότα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το διακριτικό «R.S. Line» κοσμεί το «σώμα» του Captur, του μικρού SUV μοντέλου της γαλλικής εταιρείας στο segment B. Επί της ουσίας, δεν πρόκειται για μία έκδοση με διαφοροποιήσεις στα μηχανικά μέρη, αλλά για ένα «πακέτο» που έρχεται να ενισχύσει το σπορ χαρακτήρα της κατασκευής, σε επίπεδο αισθητικής και εξοπλισμού.

Renault Captur R.S. Line

Πιο συγκεκριμένα, στο εμπρός μέρος κυρίαρχο στοιχείο είναι η πιο επιθετική κυψελοειδής μάσκα, ενώ στο πίσω μέρος τα μάτι ελκύεται από τον γκρι χρωματισμό του διαχύτη αέρα με τα δύο «ανοίγματα» στις άκρες του. Από εκεί και πέρα, το νέο Captur R.S. Line κοσμείται από σκουρόχρωμα κρύσταλλα και 18άρες ζάντες ελαφρού κράματος με την ονομασία Le Castellet.

Renault Captur R.S. Line

Η υπογραφή «R.S. Line» απαντάται και στο εσωτερικό – και συγκεκριμένα στην ταπετσαρία των καθισμάτων και στο τιμόνι με την δερμάτινη επένδυση και την κόκκινη/γκρι ραφή. Επίσης, τα μαρσπιέ διαθέτουν αλουμινένια διακοσμητικά, τα οποία είναι αφιερωμένα στην ομογάλακτη Renault Sport (σ.σ.: αλουμινένια είναι και η επένδυση στα ποδοστήρια), ενώ την ίδια στιγμή το ταμπλό «διανθίζεται» από ένα φιλέτο απομίμησης carbon στο δεξί μέρος και μια κόκκινη πινελιά στους αεραγωγούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 10 ιντσών, οι εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, η κάμερα οπισθοπορείας, η δυνατότητα επαγωγικής φόρτισης κινητού τηλεφώνου και ο ηλεκτροχρωματικός εσωτερικός καθρέφτης ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό.

Renault Captur R.S. Line

Το Renault Captur R.S. είναι διαθέσιμο – στη γαλλική αγορά – στην έκδοση TCe 140, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο, καθώς και την plug-in υβριδική Ε-Tech 160. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Renault, το κόστος αγοράς στην εν λόγω αγορά ορίζεται αντίστοιχα στα 28.400, 30.350 και 37.050 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ