top icon
Επικαιρότητα

11η Βαλκανική Συνάντηση VW Bus Camper Van

Η ετήσια Βαλκανική Συνάντηση VW Bus Camper Van που έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός, θα πραγματοποιηθεί από τις 8 ως τις 11 Ιουλίου στη Θάσο.

Η Ελληνική Λέσχη φίλων των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων Volkswagen Bus Camper Van, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Λέσχες των Βαλκανικών χωρών, διοργανώνει το 2022 την 11η Βαλκανική Συνάντηση, στην Θάσο, στο Camping Πρίνος το τριήμερο από 8 έως 11 Ιουλίου 2022. Στην εκδήλωσή μας προγραμματίζονται μουσικές βραδιές με χορό και τραγούδι, προβολές, εκδρομές, συζητήσεις, διαγωνισμοί, bazaar αξεσουάρ, παιδικά παιχνίδια κλπ.

VW

Έντεκα χρόνια από την 1η Βαλκανική Συνάντηση, που διοργανώθηκε το καλοκαίρι του 2011 στην Πιερία και έξι χρόνια από την 6η Βαλκανική Συνάντηση στα Λουτρά Λαγκαδά, πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες διοργανώσεις από Βουλγαρία, Τουρκία, Ρουμανία και Σερβία. Τώρα οι Βαλκάνιοι λάτρεις των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων VW επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Αναμένεται συμμετοχή τουλάχιστον 200 οχημάτων και πλέον των 600 ατόμων, μεταξύ των οποίων ενήλικες και παιδιά. Αναμένονται, επίσης, συμμετοχές από πιο μακρινές χώρες (εκτός των βαλκανίων), όπως Ουγγαρία, Γερμανία, Τσεχία, Πολωνία, ακόμη και από Αμερική κ.ά.

VW Bus Camber Van

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ