top icon
Νέα

Alfa Romeo Tonale: Ποια έκδοση δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και φόρο εταιρικής χρήσης

Η συγκεκριμένη έκδοση της Alfa Romeo Tonale εκτός από χαμηλή κατανάλωση και ελάχιστους ρύπους, είναι ιδανική για τους εταιρικούς χρήστες αφού απαλλάσσεται από τον φόρο.

Η Alfa Romeo εμπλουτίζει την γκάμα της Tonale με την έκδοση Sprint Plug-In Hybrid Q4, η οποία συνδυάζει ιδανικά την οικονομία και το σπορ πνεύμα καθώς εξασφαλίζει 80 χλμ. αμιγούς ηλεκτρικής αυτονομίας σε αστικό κύκλο και εκπομπές ρύπων που δεν ξεπερνούν τα 33 γρ./χλμ.

Alfa Romeo

Το επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύνολο του ιταλικού SUV αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο turbo κινητήρα MultiAir 1.3 λίτρων με απόδοση 180 ίππους κι έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 90 kW με ροπή 250 Nm. Η συνδυαστική απόδοση αγγίζει τους 280 ίππους, με το κιβώτιο ταχυτήτων να είναι αυτόματο 6 σχέσεων. Η μπαταρία ιόντων-λιθίου χωρητικότητας 15.5 kWh, χρειάζεται μόλις 2,5 ώρες για μία πλήρη φόρτιση από έναν φορτιστή των 7.4 kW και καλύπτεται από εγγύηση 8 ετών.

Alfa Romeo

Το plug-in hybrid σύνολο εκτός από υψηλή αυτονομία μέσα στην πόλη και χαμηλές εκπομπές CO2, επιτυγχάνει μέση κατανάλωση καυσίμου μόλις 1,3-1,5 λτ./100 χλμ. σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

Η πιο οικονομική Alfa Romeo Tonale

Η νέα Tonale Sprint Plug-In Hybrid Q4, είναι η πιο οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον Alfa Romeo, που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Παράλληλα, είναι απολαυστική στον δρόμο, με τους 280 ίππους να χαρίζουν εξαιρετικές επιδόσεις. Τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 6,2 δευτερόλεπτα και η μέγιστη ταχύτητα ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο, φτάνει τα 135 χλμ./ώρα. Με το συνδυασμό και των δύο συστημάτων κίνησης, το SUV αγγίζει τα 206 χλμ./ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη).

Alfa Romeo

Σχεδιασμένη με γνώμονα την απόκριση και το ιδανικό επίπεδο πρόσφυσης και επιτάχυνσης, αυτή η Alfa Romeo διαθέτει σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς και κορυφαία κατανομή βάρους (σχεδόν 50%-50%), ώστε να προσφέρει κορυφαία οδική συμπεριφορά χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την ευχαρίστηση.

Alfa Romeo

Διαβάστε επίσης: Πόσο κοστίζει η Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid στην Ελλάδα

Η εξαιρετική ευελιξία, η τέλεια κατευθυντικότητα και τα μοναδικά δυναμικά χαρακτηριστικά, είναι συστατικά που εγγυώνται την απαράμιλλη οδηγική ευχαρίστηση, χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των μοντέλων της ιταλικής φίρμας.

Alfa Romeo

Όσον αφορά στην τιμή πώλησης, προ φόρων, δεν υπερβαίνει τις 40.000 €, οπότε καθίσταται ιδανική για τους εταιρικούς χρήστες, αφού δεν επιβαρύνεται με φόρο εταιρικής χρήσης.

O εξοπλισμός της Alfa Romeo

Το μοντέλο, είναι πλήρως εξοπλισμένο, περιλαμβάνοντας πλειάδα συστημάτων ασφάλειας και άνεσης, όπως:

Υφασμάτινες επενδύσεις Alfa Carbon και τεχνητό δέρμα Soft Touch με κόκκινες ραφές
Σπορ δερμάτινο τιμόνι με κουμπί εκκίνησης
Πίνακας οργάνων 12,3” πλήρως παραμετροποιήσιμος
Σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 10,2’’ και σύστημα πλοήγησης
Θέση ασύρματης (επαγωγικής) φόρτισης smartphone
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή περιοχή 4 επιλογών για τον οδηγό
Είσοδος & εκκίνηση χωρίς κλειδί
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι & αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες
Ηλεκτροχρωμικός εσωτερικός καθρέφτης
Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός με AQS (Air Quality System)
Αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω
Σύστημα αναγνώρισης πινακίδων οδικής σήμανσης
Σύστημα ανίχνευσης κόπωσης οδηγού
Σύστημα προειδοποίησης παρεκτροπής & διατήρησης πορείας
Αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης
iACC – Αυτόματα Προσαρμοζόμενο Cruise Control
Apple CarPlay/ Android auto

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ