top icon
Επικαιρότητα

Άνοιξε το νέο κατάστημα της Tesla στη Θεσσαλονίκη – Πού βρίσκεται; Ποια είναι τα ωράρια;

Η Tesla επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα, εγκαινιάζοντας το νέο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την Αθήνα, η Tesla επεκτείνεται και στη Θεσσαλονίκη, εγκαινιάζοντας το πρώτο της κατάστημα στη βόρεια Ελλάδα. Δεν πρόκειται για ολοκληρωμένη αντιπροσωπεία – η μοναδική μέχρι στιγμής βρίσκεται στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας 7 & Νεαπόλεως), αλλά για μια pop-up έκθεση.

Tesla

Το κατάστημα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και οι επισκέπες έχουν τη δυνατότητα να δουν απο κοντά τα μοντέλα της γκάμας, αλλά και να πραγματοποιήσουν test drive με τα Model Y και Model 3, τα δύο πιο δημοφιλή ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Το προσωπικό της εταιρείας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα οχήματα, τη φόρτιση, τις τιμές και τη χρηματοδότηση. Ταχυφορτιστές Superchargers δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη στο Mediterranean Cosmos, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε το επόμενο διάστημα.

Tesla

Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε πως, η Tesla κάνει λόγο για προσωρινή τοποθεσία στο εμπορικό κέντρο, με αρχική διάρκεια έξι μηνών.

Διαβάστε επίσης: Πόσο συχνά φορτίζουν τα αυτοκίνητα της Tesla

Το pop-up κατάστημα είναι στο 11ο χλμ εθνικής οδού, Α/Δ Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών και το ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής:

  • Δευτέρα-Παρασκευή: 11:00-19:00
  • Σάββατο: 10:00-15:00

Tesla

Πότε θα ανοίξει αντιπροσωπεία Tesla στη Θεσσαλονίκη

Το γεγονός ότι η Tesla αναφέρει πως το κατάστημα είναι προσωρινό, σημαίνει ότι θα υπάρξει και συνέχεια στη Θεσσαλονίκη. Η αμερικανική εταιρεία αναμένεται να ανοίξει ολοκληρωμένη αντιπροσωπεία και εκεί, πιθανότητα τον Δεκέμβριο ή στις αρχές του 2024, σε στρατηγικό σημείο της πόλης.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ