top icon
Επικαιρότητα

Ασφάλισε το αυτοκίνητό σου σε 2 λεπτά και κέρδισε έως 40%

Η ασφάλεια του αυτοκινήτου καθίσταται πλέον γρήγορη, εύκολη και βολική, με μερικά μόνο κλικ.

Η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας τώρα μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα τόσο από τον υπολογιστή όσο και το κινητό σας τηλέφωνο, σε μόλις 2 λεπτά.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε σύνδεση στο ίντερνετ.

Πιάσε το κινητό και επίλεξε την ιδανική ασφάλεια αυτοκινήτου
Η διαδικασία της online ασφάλισης είναι πολύ εύκολη, γρήγορη και πάνω απ’ όλα μπορεί να σας εξοικονομήσει έως και 40% στα ετήσια ασφάλιστρά σας.

Έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το ασφαλιστήριό σας με τις επιθυμητές καλύψεις που έχετε ανάγκη και να το φέρετε ακριβώς στα μέτρα σας.

Πέρα από την υποχρεωτική ασφάλεια αυτοκινήτου – που είναι στην ουσία η αστική ευθύνη έναντι τρίτων, δηλαδή αν είστε υπαίτιος σε κάποιο ατύχημα, η ασφαλιστική να αποζημιώσει τα τρίτα μέρη – μπορείτε να προσθαφαιρέσετε εξτρά καλύψεις όπως είναι η οδική βοήθεια σε περίπτωση μηχανικής και όχι μόνο βλάβης, η θραύση κρυστάλλων που αφορά την επιδιόρθωση ή την αντικατάσταση των τζαμιών σε περίπτωση που υποστούν βλάβη, η νομική προστασία καθώς και η κάλυψη για προσωπικό ατύχημα.

Για να ξεκινήσετε και να ασφαλίσετε το όχημά σας σε 2 μόλις λεπτά online, επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του asfaleies24 και επιλέγετε τον τύπο οχήματος που θέλετε να ασφαλίσετε (αυτοκίνητο, μηχανή, φορτηγό, αγροτικό, κτλ).

Έπειτα, η ειδική πλατφόρμα της ιστοσελίδας σας κατευθύνει να εισάγετε όλα τα στοιχεία που απαιτούνται ώστε να δείτε τιμές, προσφορές και καλύψεις από έως 27 ασφαλιστικές εταιρείες.

Πέρα από τη δυνατότητα που έχετε για άμεσα ασφάλιση online, η πλατφόρμα σας δίνει επίσης την ευκαιρία να συγκρίνετε το μεγαλύτερο μέρος της ασφαλιστικής αγοράς έτσι ώστε να έχετε πλήρη εικόνα πριν κάνετε την τελική σας επιλογή και να είστε σίγουροι ότι κάνατε την πιο συμφέρουσα αγορά για εσάς και το όχημά σας!

Κι αν θέλω να ασφαλίσω τη μηχανή μου;
Μέσα από το asfaleies24 μπορείτε να ασφαλίσετε, πέρα από το αυτοκίνητό σας και τη μηχανή σας. Η διαδικασία για την ασφάλεια της μηχανής είναι ακριβώς η ίδια όπως και στο αυτοκίνητο.

Αφού επιλέξετε την φόρμα ασφάλισης μηχανής, θα εισάγετε τα στοιχεία σας και η πλατφόρμα του asfaleies24 θα σας επιστρέψει άμεσα τιμές και προσφορές που αφορούν αποκλειστικά τη δική σας μηχανή και τις δικές σας ανάγκες.

Συγκρίνετε τιμές και καλύψεις και άμεσα μπορείτε να κάνετε ασφάλεια σε 2 λεπτά από την άνεση του σπιτιού σας, δίχως να μετακινηθείτε ή να χάσετε χρόνο.

Κι αν έχω ακόμα υπόλοιπο στην προηγούμενή μου ασφάλεια;
Μπορείς να ασφαλίσεις το όχημά σου και να κλειδώσεις την τιμή, έως και 30 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης.

Έτσι, 30 ημέρες πριν λήξει η τωρινή σου ασφάλεια μπορείς να ασφαλιστείς στο asfaleies24 με καινούργιο συμβόλαιο, να εξοικονομήσεις χρήματα και φυσικά το νέο σου συμβόλαιο να ξεκινάει από την ημέρα που λήγει το προηγούμενο, ώστε να μη χάσεις χρήματα από την προηγούμενη ασφάλισή σου!

Πλέον ασφαλίζεις και το τρέιλέρ σου online
Αν έχετε δικό σας τρέιλερ ή ρυμούλκα, θα γνωρίζετε ότι πλέον εδώ και μερικούς μήνες όλα τα ρυμουλκούμενα πρέπει να έχουν δική τους άδεια κυκλοφορίας και να ασφαλίζονται ξεχωριστά από την ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Τόσο η άδεια όσο και η ασφάλεια του τρέιλερ είναι πλέον ξεχωριστά και δεν συνδέονται με την ασφάλεια και την άδεια του αυτοκινήτου.

Εφόσον έχετε εκδώσει την άδεια του τρέιλερ, μπορείτε να προχωρήσετε και στην ασφάλειά του onlineμέσα από το asfaleies24, ανεβάζοντας απλά ως δικαιολογητικό την άδεια του αυτοτελούς τρέιλερ.

Η ασφάλεια της νέας εποχής που φέρνει το asfaleies24, πλέον σας δίνει τη δυνατότητα να ασφαλίζετε οτιδήποτε έχει σχέση με τα οχήματά σας (αυτοκίνητο, μηχανή, αγροτικό, φορτηγό καθώς ακόμα και τα τρέιλερ) online, μέσα σε μόλις 2 λεπτά και στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικαιολογητικών.

Εσύ ακόμα δεν προτιμάς την online ασφάλιση;

asfaleies24
Η online ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής ήρθε για να μείνει και αυξάνει συνεχώς κάθε χρόνο τα ποσοστά διείσδυσης στους Έλληνες οδηγούς. Στο εξωτερικό, το αντίστοιχο ποσοστό που ασφαλίζεται onlineμπορεί και να υπερβαίνει το 50%, όμως στη χώρα μας είναι ακόμα σε ποσοστό γύρω στο 10%.

Ένα ποσοστό βέβαια που έχει αυξηθεί αρκετά τα τελευταία 2-3 χρόνια ενώ αναμένεται έκρηξη της onlineασφάλισης οχημάτων τα επόμενα – λίγα- χρόνια.

Εσύ δεν προτιμάς να ασφαλίζεσαι online, να συγκρίνεις όλες τις προσφορές και να επιλέγεις την ασφάλεια αυτοκινήτου που σου εξοικονομεί χρήματα και σου προσφέρει τις καλύτερες παροχές;

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ