Επικαιρότητα Ελλάδα

Δωρεά δύο drones για την πρόληψη των τροχαίων στην Κρήτη

Δωρεά δύο drones για την πρόληψη, αποτροπή και διερεύνηση τροχαίων δυστυχημάτων στην Κρήτη στης Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος».

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου παραδόθηκαν στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης από τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος» Σταύρο Πολέντα, δύο μη επανδρωμένα εναέρια μέσα (drones). Η προμήθεια των drones έγινε από τον πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων Μιχαήλ Μαρακάκη και τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων κ. Αντώνιο Ροκάκη.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός θα χρησιμοποιηθεί στην ενίσχυση του έργου πρόληψης, αποτροπής και διερεύνησης των τροχαίων δυστυχημάτων, ενισχύοντας έτσι το έργο των υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης. Ο γενικός περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης εξέφρασε τις ευχαριστίες του, για την ουσιαστική υποστήριξη στο επιτελούμενο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη (πηγή: Πανελλήνιος Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος»).

 

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου