top icon
Ελλάδα

Kia Hellas: Με ολοκληρωμένη παρουσία στο Olympic Yacht Show 2023

Η Kia Hellas έδωσε το «παρών» με όλη τη σύγχρονη γκάμα των εξηλεκτρισμένων μοντέλων της, στο μεγάλο γεγονός Olympic Yacht Show 2023.

Μια ξεχωριστή νότα έδωσε η Kia Hellas στο 3οOlympic Yacht Show τη μεγαλύτερη εκδήλωση σκαφών αναψυχής της premium κατηγορίας, που διεξήχθη από τις 19 έως και τις 22 Οκτωβρίου στις μοντέρνες και ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο.

Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία είχε περίοπτη θέση στην εκδήλωση, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο. Εκεί όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να σχηματίσουν προσωπική άποψη για την οδική συμπεριφορά των αυτοκινήτων και την τεχνολογία τους, κάνοντας μια δοκιμαστική οδήγηση, με τη βοήθεια έμπειρων εκπαιδευτών.

Kia Hellas Olympic Yacht Show 2023

Πιο συγκεκριμένα η Kia παρείχε τη δυνατότητα Test Drive των δημοφιλέστερων μοντέλων της εξηλεκτρισμένης γκάμας της: EV6, Niro EV και Sportage Plug-in Hybrid.

Συνολικά η γκάμα των εξηλεκτρισμένων μοντέλων της Kia Hellas που εκτέθηκε στο κοινό της εκδήλωσης αποτελούνταν από το νέο αμιγώς ηλεκτρικό, 7θέσιο EV9 που είναι η ναυαρχίδα της Kia και ανακηρύχθηκε «Γερμανικό Πολυτελές Αυτοκίνητο του χρονιάς 2024». Το Κia EV9 ξεχωρίζει για την τολμηρή και κομψή εμφάνιση και συνδυάζεται με τετρακίνηση, μπαταρία 99,8 kW, αυτονομία έως 563 χλμ. και δυνατότητα φόρτισης 249 χλμ. σε μόλις 15 λεπτά.

Kia Hellas Olympic Yacht Show 2023

Επίσης, τις εντυπώσεις κέρδισε το εκρηκτικό σε απόδοση και επιδόσεις, αμιγώς ηλεκτρικό EV6 GT που έχει βραβευτεί ως «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων 2023» και συνδυάζει το σπορ σχεδιασμό, τους τεράστιους χώρους και τις καθηλωτικές επιδόσεις (585 ίπποι,  0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δλ. και τελική ταχύτητα 260 χλμ./ώρα).

Δείτε επίσης: Kia EV6 GT – Οδηγούμε το ταχύτερο Kia παραγωγής

Το αμιγώς ηλεκτρικό Kia Niro που συνδυάζει την καινοτομία, την άνεση και την υψηλή τεχνολογία με την ομαλή και αθόρυβη λειτουργία του κινητήρα απόδοσης 204 ίπποι και 255 Nm ροπής (0 -100 χλμ./ώρα σε 7,8 δλ.), καθώς και την μεγάλη αυτονομία των 460 χλμ. με τη μπαταρία των 68,4 kW.

Kia Hellas Olympic Yacht Show 2023

Επιπλέον, η Kia παρείχε τη δυνατότητα μεταφοράς (VIP Transfer) των επισκεπτών μέχρι την είσοδο της Έκθεσης  με 2 μοντέλα της μάρκας:  το κομψό και ευρύχωρο «Αυτοκίνητο της χρονιάς» Sportage 1.6, 180 PS, 7-DCT 48V GT Line και το «αθόρυβο» πολυβραβευμένο αμιγώς ηλεκτρικό EV6.

Στη συνέχεια, το Kia Sportage Plug-in Hybrid των 265 ίππων με κίνηση και στους 4 τροχούς διαδραμάτισε το ρόλο του αυτοκινήτου καθέλκυσης του εντυπωσιακού σκάφους NIMBUS της εταιρίας Riginos A.E., επιδεικνύοντας με τρόπο δυναμικό τις μεγάλες ελκτικές δυνατότητες.

Kia Hellas Olympic Yacht Show 2023

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ