top icon
Επικαιρότητα

Οδικά έργα στο Καματερό

Με χρηματοδότηση 5 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής ξεκινά το μεγάλο έργο για την πλήρη ανακατασκευή της οδού Κωστή Παλαμά στο Καματερό.

Με γοργούς ρυθμούς ξεκινά η μεγάλη παρέμβαση για την ευρεία ανακατασκευή της οδού Κωστή Παλαμά στο Καματερό, κατόπιν της υπογραφής της σχετικής προγραμματικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Αττικής και τον Δήμαρχο Αγ. Αναργύρων–Καματερού. Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου με ίδιους πόρους από την Περιφέρεια Αττικής με το ποσό των 5 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνει παρεμβάσεις ευρείας κλίμακας με σκοπό αφενός την ασφαλή κυκλοφορία και την ελαχιστοποίηση των τροχαίων ατυχημάτων που προκαλούνται εξαιτίας της ολισθηρότητας, των φθορών και καθιζήσεων του οδοστρώματος, αφετέρου την διευκόλυνση της προσβασιμότητας με την κατασκευή ποδηλατόδρομου και την διαπλάτυνση των πεζοδρομίων για την ασφαλή διέλευση των πεζών.

Επιπλέον, οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις θα συμβάλλουν και στην εν γένει αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής, καθώς θα πραγματοποιηθούν εργασίες τόνωσης του πρασίνου. Συγκεκριμένα, οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν στην ανακατασκευή οδοστρώματος (συνολικού μήκους 1.350 μ., επιφάνειας 10.000 τμ), ανακατασκευή πεζοδρομίων, κατασκευή ποδηλατόδρομου, αναβάθμιση οδοφωτισμού

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ