top icon
Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του φωτισμού στη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του φωτισμού στη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Αττικής τα έργα ανάδειξης των γεφυρών στο οδικό της δίκτυο.

Τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής με συντονισμένη προσπάθεια καθάρισαν πλήρως το χώρο κάτω από τη γέφυρα, απομάκρυναν τις αφίσες και έβαψαν τις κολώνες. Παράλληλα, φωτίστηκε επαρκώς ο χώρος με φωτιστικά συστήματα led, τα οποία εξασφαλίζουν λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, καθώς η ισχύς τους είναι 40 kW, η οποία μπορεί να μειωθεί στα 20 kW, εφόσον υπάρξει ανάλογη ρύθμιση φωτεινότητας (dimming) στο 50%.

gefyra Petrou Ralli

Πρόκειται για την πρώτη γέφυρα εκ των εφτά μεγάλων οδικών γεφυρών που αναμένεται να φωτιστούν με υψηλής τεχνολογίας και χαμηλής κατανάλωσης φωτιστικά συστήματα Led, μέσω αρχιτεκτονικής μελέτης φωτισμού, που σχεδιάζει και υλοποιεί η Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής, με στόχο τον εξωραϊσμό των δημόσιων χώρων που σχηματίζονται κάτω από το τεχνικό τμήμα των γεφυρών και τη διατήρηση τους σε καλή κατάσταση. O νέος φωτισμός των γεφυρών θα λειτουργήσει αποτρεπτικά και απέναντι σε παραβατικές συμπεριφορές που έχουν διαπιστωθεί στα συγκεκριμένα σημεία.

gefyra Petrou Ralli

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ