top icon
Επικαιρότητα

Ουρές στην Εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας: Κλειστές 2 λωρίδες

Μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου, οι οδηγοί που κινούνται στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας πρέπει να είναι προσεκτικοί, αφού τα οχήματα κινούνται μόνο στη δεξιά λωρίδα.

Με χαμηλές ταχύτητες για κάποια χιλιόμετρα κινούνται τα οχήματα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται στο οδόστρωμα. Όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός, για μακρύ χρονικό διάστημα θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

εθνική οδός

Ειδικότερα, έως και το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, στο τμήμα του Α.Θ.Ε από το 32,7ο έως το 38,1ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, θα υλοποιείται αποκλεισμός της Αριστερής και Μεσαίας Λωρίδας Κυκλοφορίας.

Πότε θα γίνονται εργασίες στην εθνική οδό

Οι εργασίες θα υλοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ωράριο από τις 19:00 έως στις 06:00 και από Παρασκευή στις 21:00 έως το Σάββατο στις 08:00, ενώ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αποσύρονται καθημερινά μετά το τέλος των εργασιών.

Σημειώνεται ότι από την Παρασκευή 11/08/2023 στις 06:00 έως και την Πέμπτη 17/08/2023 στις 19:00 δεν θα υλοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και εργασίες.

εθνική οδός

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Αλλάζει η παλιά εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ