top icon
Επικαιρότητα

Πόσα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εντάχθηκαν στον στόλο της Περιφέρειας Αττικής;

Με ένα στόλο ηλεκτροκίνητων οχημάτων θα επιχειρούν πλέον οι ελεγκτικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, συμβάλλοντας με τον τρόπο τους στη μείωση των ρύπων στην ατμόσφαιρα.

Μία νέα καινοτόμα πρωτοβουλία ανέλαβε η Περιφέρεια Αττικής, καθώς οι ελεγκτικές υπηρεσίες της Περιφέρειας προμηθεύονται με 42 καινούρια ηλεκτροκίνητα οχήματα, με στόχο τη διευκόλυνση του έργου τους. Ειδικότερα τα οχήματα προορίζονται για τους επόπτες Υγείας, τους ελεγκτές των υπηρεσιών Μεταφορών και Ανάπτυξης αλλά και για τους υπαλλήλους που προβαίνουν σε ελέγχους διαπίστωσης των επιπέδων ασφάλειας στο οδικό δίκτυο, αρμοδιότητας της Περιφέρειας.

Η παράδοση-παραλαβή των οχημάτων έγινε στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας στο Χολαργό, παρουσία του Περιφερειάρχη, τον οποίο υποδέχθηκε ο διευθυντής της, ο οποίος επισήμανε ότι αυτά τα νέα οχήματα αποτελούν ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής που εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους και είναι υποχρεωμένοι να μετακινούνται συνεχώς, προκειμένου να επιτελέσουν αποτελεσματικά τα καθήκοντα τους.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ