top icon
Επικαιρότητα

Τροχαία Αττικής: εξόρμηση ενάντια στην ηχορύπανση

Αποτελέσματα εξόρμησης από την Τροχαία Αττικής για την αντιμετώπιση του φαινομένου πρόκλησης υπερβολικών θορύβων από οχήματα (ηχοσυστήματα–εξατμίσεις).

Η Τροχαία Αττικής πραγματοποίησε στοχευμένη εξόρμηση το βράδυ της 5ης-6ης Ιουνίου 2021 στις περιοχές Πετρούπολης, Αγίας Βαρβάρας, καθώς και στην Πλατεία Λυκαβηττού, για την αντιμετώπιση του φαινομένου πρόκλησης υπερβολικών θορύβων από οχήματα (ηχοσυστήματα–εξατμίσεις).

Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των ομάδων ελέγχου και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων βεβαιώθηκαν δώδεκα διοικητικές παραβάσεις.

Τρεις για παρενόχληση λόγω πρόκλησης θορύβου από τη χρήση ηχητικού συστήματος, τρεις για παρενόχληση λόγω πρόκλησης θορύβου από αναποτελεσματικό σιγαστήρα, τρεις για μη προβλεπόμενους υαλοπίνακες (φιμέ), μία για επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων, μία για στέρηση νόμιμης πινακίδας κυκλοφορίας και μία ακόμη παράβαση διαφορετικού χαρακτήρα.

Τροχαία Αττικής

Συνελήφθησαν πέντε οδηγοί, εκ των οποίων τέσσερις για διατάραξη κοινής ησυχίας και ένας για διατάραξη κοινής ησυχίας, επικίνδυνη οδήγηση και στέρηση ταξιδιωτικών εγγράφων.

Τροχαία Αττικής

Αφαιρέθηκαν τρεις άδειες ικανότητας οδήγησης, τρεις άδειες κυκλοφορίας οχημάτων και τέσσερα ζεύγη πινακίδων.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Δελτίο Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας (φωτογραφίες: astynomia.gr)

Τροχαία Αττικής

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ