top icon
Ελλάδα

VW Polo: Αυτές είναι οι νέες τιμές – Δείτε αναλυτικά

Το VW Polo είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με 1.000άρη κινητήρα με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο, αλλά και με καύσιμο το φυσικό αέριο.

Ένα από τα πλέον εμπορικά μοντέλα της αγοράς είναι το VW Polo. Ένα αυτοκίνητο που ανήκει στην κατηγορία των supermini και στη νέα γενιά του, χάρη στις μεγαλύτερες διαστάσεις, με μήκος πέριξ των τεσσάρων μέτρων, προσφέρει παρόμοιους χώρους με αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας.

Ανάλογα όμως το supermini της VW έχει αυξημένες τιμές, που στην ανανεωμένη εκδοχή του ξεπερνούν αρκετά τις 20.000 ευρώ στη βασική του έκδοση. Πιο συγκεκριμένα η εισαγωγική έκδοση Life με turbo κινητήρα βενζίνης 1,0 λίτρου, απόδοσης 95 ίππων, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων στοιχίζει 21.700 ευρώ.

VW Polo

VW Polo

Ο εξοπλισμός είναι πλήρης και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προβολείς LED με δυναμική ρύθμιση δέσμης και προβολείς ομίχλης, ασύμμετρα αναδιπλούμενη πίσω σειρά καθισμάτων, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες με λειτουργία βύθισης για τον συνοδηγό, κλιματισμό Climatic, ψηφιακό πίνακα Digital Cockpit, σύστημα πολυμέσων Composition και ζάντες αλουμινίου «Essex» 15 ιντσών.

Η ίδια έκδοση διατίθεται και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DSG, με την τιμή να ανεβαίνει στα 23.600 ευρώ. Επιπλέον, στην εισαγωγική έκδοση Life είναι διαθέσιμη και η εκδοχή του ίδιου κινητήρα με καύσιμο το φυσικό αέριο. Σε αυτή την περίπτωση η 1.0 TGI έκδοση, όπως ονομάζεται αποδίδει 90 ίππους, με την τιμή να ορίζεται στα 22.900 ευρώ.

VW Polo

VW Polo

Ένα σκαλί πιο πάνω, σε επίπεδο εξοπλισμού, τοποθετείται η έκδοση 1.0 TSI Style. Αυτή αποδίδει 95 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Στον εξοπλισμό της περιλαμβάνει επιπλέον της Life, προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix, IQ.DRIVE Travel Assist, Park Pilot, με αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης εμπρός και πίσω, με ηχητική προειδοποίηση και οπτικές ενδείξεις.

Επίσης έχει αυτόματο κλιματισμό Air Care Climatronic δύο ζωνών, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες, ψηφιακό πίνακα Digital Cockpit, σύστημα Infotainment Ready 2 Discover και ζάντες αλουμινίου «Palermo» 16 ιντσών. Η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης είναι 24.700 ευρώ.

VW Polo

Στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο 1.0 TSI DSG και με επίπεδο εξοπλισμού Style, η απόδοση ανεβαίνει στους 110 ίππους. Εδώ η τιμή διαμορφώνεται στα 27.200 ευρώ. Στην κορυφή της γκάμας του VW Polo τοποθετείται η έκδοση GTi. Αυτή εφοδιάζεται κινητήρα βενζίνης 1.984 κ.εκ. που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG και αποδίδει 207 ίππους. Η κορυφαία έκδοση VW Polo GTi στοιχίζει 36.600 ευρώ.

Δείτε επίσης τη δοκιμή του VW Polo GTi

VW Polo GTi

VW Polo GTi

Ακολουθεί πίνακας με τις εκδόσεις και τις τιμές του VW Polo:

Polo 1.0 TSI 95PS Life                      € 21.700

Polo 1.0 TGI 90PS Life                     € 22.900

Polo 1.0 TSI 95PS DSG Life             € 23.600

Polo 1.0 TSI 95PS Style                    € 24.700

Polo 1.0 TSI 110PS DSG Style         € 27.200

Polo GTI 2.0 TSI 207PS DSG           € 36.600

VW Polo

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ