top icon
Επικαιρότητα

Επίσημο: BMW Σειρά 5 Touring

Αυξημένη πρακτικότητα και περισσότεροι χώροι για επιβάτες και αποσκευές για τη νέα Σειρά 5 Touring της BMW.

Πρόκειται για τη δεύτερη έκδοση αμαξώματος της συγκεκριμένης σειράς μοντέλων του Βαυαρού κατασκευαστή, η οποία αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο. Σε σχέση με την 4θυρη, η Touring μοιράζεται το ίδιο, προηγμένο δάπεδο, διαθέτοντας στον στάνταρ εξοπλισμό της την αερανάρτηση της γερμανικής εταιρείας όσον αφορά στους πίσω τροχούς της, που συνεπικουρείται από το σύστημα self-leveling που «φροντίζει» ώστε το αμάξωμα να διατηρεί την ίδια απόσταση από τα έδαφος ανεξαρτήτου φορτίου.

Από πλευράς μεγέθους, η BMW κατάφερε να «συγκρατήσει» την έκδοση Τouring στα ίδια περίπου επίπεδα με την απλή «5άρα», μιας και το μήκος της είναι μόλις 6 χλστ. μεγαλύτερο. Παρ’ όλα αυτά, ο χώρος αποσκευών ανέρχεται στα 570 λίτρα με τα καθίσματα στην «προβλεπόμενη» θέση τους, έναντι 530 λίτρων της τετράθυρης, ενώ με την αναδίπλωσή τους σε ποσοστό 40/20/40 η χωρητικότητα μπορεί να φτάσει τα 1.700 λίτρα.

Οι κινητήριες μονάδες του γερμανικού μοντέλου είναι τέσσερις. Οι εκδόσεις 530i και 540i κινούνται από έναν 2λιτρο και 3λιτρο κινητήρα τούρμπο, με απόδοση 252 και 340 ίππους αντίστοιχα, ενώ οι 520d και 530d από δύο πετρελαιοκινητήρες με αντίστοιχο κυινδρισμό και απόδοση 190 και 265 ίππων. Μάλιστα, η τελευταία συνδυάζεται και με το γνωστό σύστημα τετρακίνησης των Βαυαρών, xDrive.

Φυσικά, ο εξοπλισμός της νέας Σειράς 5 Τouring είναι παραπλήσιος με εκείνος των υπολοίπων εκδόσεων της οικογένειας περιλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, ένα προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης σε συνδυασμό με οθόνη 10,25 ιντσών._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ