top icon
Επικαιρότητα

Επίσημο: Πρεμιέρα το 2018 για τη νέα BMW Σειρά 8

O CEO της εταιρείας, Harald Krueger, επιβεβαίωσε πως η νέα Σειρά 8 θα «μετακινηθεί» ακόμα πιο ψηλά στην κατηγορία των κουπέ πολυτελείας.

Το επισημοποιημένο πλέον «τέλος εποχής» για την τρέχουσα κουπέ έκδοση της Σειράς 6 ήταν σίγουρο πως θα σηματοδοτούσε για τους Βαυαρούς την επερχόμενη «αλλαγή φρουράς» στο ανώτερο σκαλοπάτι της κατηγορίας. Σήμερα λοιπόν ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της BMW να ανακοινώνει ενώπιον των μεγαλο-μετόχων της μάρκας ότι ο αντικαταστάτης του μοντέλου θα παρουσιαστεί μέσα στο 2018 διαθέτοντας έναν ακόμα πιο premium χαρακτήρα σε σχέση με την απελθούσα «6άρα».

«Η νέα Σειρά 8 θα παρουσιαστεί την επόμενη χρονιά. Ανανεώνουμε το σύνολο της γκάμας μας ενδυναμώνοντας τις επιδόσεις των μοντέλων μας. Σύμφωνα με την στρατηγική μας θα επικεντρωθούμε στις πολυτελείς κατηγορίες όπου μπορούμε να κερδίσουμε επιπλέον μερίδια».

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε πως η νέα Σειρά 8 θα βασιστεί στο δάπεδο της «7αρας» συμπληρώνοντας το όποιο κενό… πολυτέλειας ανάμεσα στην τελευταία και την Rolls-Royce Wraith, κάτι που έρχεται να επιβεβαιωθεί και από τους ίδιους του ιθύνοντες του BMW Group. Εκτός από την κουπέ εκδοχή του μοντέλου, η BMW θα κατασκευάσει και την «παραδοσιακή» ανοιχτή, ενώ υπό συζήτηση είναι ακόμα αν η πρώτη θα πλαισιωθεί από μια εκδοχή «προετοιμασμένη» από τους μάγους του M Division.

Για την ιστορία αξίζει να θυμίσουμε πως η τελευταία «8αρα» ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1989 με την παραγωγή της να σταματά οριστικά 10 χρόνια αργότερα._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ