top icon
Επικαιρότητα

Επίσημο: Το ανανεωμένο Skoda Fabia στη Γενεύη

Η τσέχικη εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει σε λιγότερο από δύο μήνες από σήμερα στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης το ανανεωμένο Skoda Fabia.

Προς το παρόν, η Τσέχοι δεν αποκαλύπτουν και πολλά στοιχεία αναφορικά με τις αλλαγές που θα έχει το ανανεωμένο Skoda Fabia, το οποίο πέρσι κατάφερε να καταταγεί τρίτο στη λίστα των δημοφιλέστερων μοντέλων της εταιρείας, πίσω από τα Octavia και Rapid. Πέραν του όχι και τόσο αποκαλυπτικού σκίτσου που δόθηκε στη δημοσιότητα, οι δημιουργοί του αναφέρουν στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα το πρωί πως το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται για πρώτη φορά με φώτα LED καθώς και με τις τεχνολογίες που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της ονομασίας «Simply Clever».

Αλλαγές στα κινητήρια σύνολα που θα το κινούν δεν αναμένονται, αν και πιθανό είναι να δούμε για πρώτη φορά κάτω από το εμπρός καπό του τον νέο 1.500άρη TSI βενζινοκινητήρα του ομίλου VW. Θυμίζουμε ότι το Fabia, ένα μοντέλο που από ο 1999 μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 4 εκ. αγοραστών ανά τον κόσμο, βασίζεται στο δάπεδο του PQ26 του Γερμανών και όχι στο νεότερο MQB στο οποίο ήδη πατούν τα ομόσταβλα VW Polo και Seat Ibiza._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ