top icon
Επικαιρότητα

Εuro 2004 & Hyundaί

Η Hyundai φέρνει το πάθος και τη συγκίνηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου UEFA Euro 2004 στην Ελλάδα

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου η Hyundai οργανώνει δύο υπαίθριες εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, με πρωταγωνιστή μια γιγαντιαία μπάλα βαμμένη στα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου. Πρόκειται για μία μπάλα διαμέτρου 4 μέτρων, πάνω στην οποία οι οπαδοί της εθνικής μας ομάδας μπορούν να υπογράψουν και να στείλουν τo προσωπικό τους μήνυμα, ευχόμενοι καλή επιτυχία και προτρέποντας τους παίκτες της για νίκες στα τελικά του UEFA Euro 2004.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις γίνονται παράλληλα και στις 16 χώρες των οποίων τα εθνικά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα ποδοσφαίρου έχουν προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι δεκαέξι μπάλες, κάθε μία βαμμένη στα εθνικά χρώματα της κάθε φιναλίστ ομάδας, θα επιστρέψουν στην Πορτογαλία αφού ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις και γεμίσουν υπογραφές. Εκεί, θα τοποθετηθούν στο χώρο των σταδίων όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, αρχής γενομένης από το εναρκτήριο παιχνίδι της εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Πορτογαλίας. Οι μπάλες των δύο χωρών θα κοσμούν το στάδιο Dragao.

Στις εκδηλώσεις αυτές οι επισκέπτες εκτός από το να υπογράψουν στην μπάλα θα μπορούν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες- ασκήσεις ευστοχίας, ταχύτητας, «ακρίβειας υπολογισμών» και να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα EUR0 2004 αλλά και να φωτογραφηθούν δίπλα στην γιγαντόμπαλα παίρνοντας την φωτογραφία μαζί τους σε κορνίζα Hyundai –Euro 2004. Η μπάλα θα ταξιδέψει σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Πρώτος σταθμός η πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη όπου θα βρίσκεται από Παρασκευή 28/05 μέχρι και Κυριακή 30/05 ενώ την επόμενη εβδομάδα, από Παρασκευή 4 έως και Κυριακή 6 Ιουνίου, η μπάλα θα βρίσκεται στην Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα.

(Φωτ: Ο Γιόχαν Κρόιφ, πρεσβευτής της Hyundai στο UEFA Euro 2004, με την γιγαντιαία μπάλα της γερμανικής εθνικής ομάδας)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ