top icon
Επικαιρότητα

H Italdesign αναβιώνει το DeLorean DMC-12

Με μια teaser φωτογραφία της, η Italdesign δηλώνει «παρών» προκειμένου να αναβιώσει το θρυλικό DeLorean DMC-12.

Το DMC-12 ήταν ένα τολμηρής σχεδίασης σπορ αυτοκίνητο, που κατασκευαζόταν από τον Ιανουάριο του 1981 έως τον Δεκέμβριο του 1982 στη Βόρεια Ιρλανδία, σε ένα προάστιο του Μπέλφαστ. Απευθυνόταν κυρίως στην αγορά των ΗΠΑ και έμελλε να είναι το μοναδικό μοντέλο που παρήγαγε η συγκεκριμένη εταιρεία, στα χρόνια που δραστηριοποιήθηκε ως κατασκευαστής. Κυρίαρχο πρόσωπο πίσω από την όλη ιστορία ήταν ο John De Lorean, γεννημένος τον Ιανουάριο του 1925 στη μητρόπολη του αμερικανικού αυτοκινήτου, στο Ντιτρόιτ.

Διαβάστε εδώ την ιστορία του θρυλικού Delorean DMC-12

Σήμερα, η Italdesign, η εταιρεία που σχεδίασε το σπορ μοντέλο του John De Lorean, με μια teaser φωτογραφία που ανήρτησε στο λογαριασμό της σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης μας προϊδεάζει με τον δικό της τρόπο για την αναβίωση του μοντέλου «στο κοντινό μέλλον», ακριβώς τέσσερις δεκαετίες μετά την έναρξη παραγωγής του εμβλημτικού DeLorean DMC-12.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για την «Back to the Future» πρόταση της Delorean Motor Company, πέραν εκείνης που θέλει τη σύγχρονη εκδοχή του DMC-12 να κινείται από έναν ή και παραπάνω ηλεκτροκινητήρες, διατηρώντας συγχρόνως πολλά από τα σχεδιαστικά γνωρίσματα του αρχέτυπου μοντέλου. Όπως οι πόρτες-φτερά γλάρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ