top icon
Επικαιρότητα

Infiniti EX Concept

To Infinity EX Concept διαθέτει ελκυστικό, εμπνευσμένο από coupe σχεδιασμό, πολυτελές εσωτερικό και ηλιοροφή από κρύσταλλο που μπορεί να αλλάξει από διαφανή σε ημιδιαφανή. Στην πραγματικότητα, το EX Concept είναι μια πρώτη εικόνα του Infinity EX του πολυτελούς crossover SUV, που πρόκειται να φτάσει στους εμπόρους της Infinity στο τέλος του 2007.
 
Το EX Concept επίσης προβάλλει δύο καινοτόμα συστήματα που αναμένονται να είναι οι πρώτες εκδόσεις παραγωγής στον κόσμο όταν το νέο Infinity EX θα βγει στην αγορά στη Βόρεια Αμερική στα τέλη του 2007: Around View Monitor (AVM) και Lane Departure Prevention (LDP).
 
Το σύστημα AVM χρησιμοποιεί μπροστινές, πλαϊνές και πίσω κάμερες για να βοηθήσει να μειωθούν οι τυφλές γωνίες στο παρκάρισμα, ενώ το σύστημα LDP τοποθετεί σε νέα διάσταση ασφάλειας το τωρινό Lane Departure Warning System χρησιμοποιώντας ενεργά το σύστημα Vehicle Dynamic Control (VDC) για να βοηθήσει τον οδηγό στην διατήρηση της πορείας οδήγησης, αν το αυτοκίνητο αρχίσει να γλιστράει εκτός διαδρομής.
 
Όπως όλα τα μοντέλα Infinity, και το EX Concept δίνει έμφαση στην ευχάριστη οδηγική απόδοση, συνδυάζοντας τη δύναμη του V6 κινητήρα, το αυτόματο κιβώτιο 5 ταχυτήτων και την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς._Τ.Κ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ