top icon
Επικαιρότητα

Και το όνομα αυτής Giulietta

Οι φήμες περί της ονομασίας του νέου μικρομεσαίου μοντέλου της Alfa Romeo επιβεβαιώθηκαν και επισήμως: Θα λέγεται Giulietta, αναβιώνοντας ένα θρύλο του παρελθόντος!

Οι φήμες περί της ονομασίας του νέου μικρομεσαίου μοντέλου της Alfa Romeo επιβεβαιώθηκαν και επισήμως: Θα λέγεται Giulietta, αναβιώνοντας ένα θρύλο του παρελθόντος! Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για τους απανταχού «alfisti», στους οποίους πολύ σύντομα μέσω της ιστοσελίδας μας θα αφιερώσουμε ένα σύντομο ιστορικό.
 
Εκτός της ονομασίας, δόθηκαν επιτέλους στη δημοσιότητα οι πρώτες τρεις επίσημες φωτογραφίες του νέου μοντέλου, τις οποίες επίσης σας παραθέτουμε. Πέρα από τους όποιους συναισθηματισμούς η κατάληξη αυτή περί του ονόματος ήταν απόλυτα λογική, αφού τηρουμένων των αναλογιών, το σύγχρονο μοντέλο διέπεται από πλευράς κατασκευής και χρήσης από την ίδια φιλοσοφία με τη Giulietta πρώτης γενιάς. 
 
Αlfa Romeo Giulietta 2010
Ο νέος εκπρόσωπος της Αlfa Romeo στη μικρομεσαία κατηγορία διαθέτει σχεδιαστικές επιρροές από τη «ΜiTo», με ταυτόχρονη υιοθέτηση περισσότερων στιλιστικών στοιχείων από την «8C Competizione». Οι διαστάσεις του είναι μεγαλύτερες από του προκατόχου του, καθώς το μήκος του ανέρχεται στα 4,35 μ., ενώ το μεταξόνιό του στα 2,63 μ. Χρησιμοποιεί στοιχεία από τις πλατφόρμες C και D της Fiat Group, ενώ βασικός κινητήρας του θα είναι ο «T-Jet» των 1.4 λίτρων. Στην περίπτωσή του, αυτός θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 120 και 170 ίππους. Σύντομα το αυτοκίνητο θα εφοδιαστεί και με τον επίσης υπερτροφοδοτούμενο «1750 TBi», απόδοσης 235 ίππων.

H Alfa Romeo Giulietta θα παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές Μαρτίου, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ