Επικαιρότητα Κόσμος

Ανανέωση για τα Kia Niro Hybrid και Plug-in Hybrid

Η κορεάτικη εταιρεία φρεσκάρει την αισθητική των υβριδικών εκδόσεων του Kia Niro αναβαθμίζοντας παράλληλα και τις τεχνολογίες συνδεσιμότητας με τις οποίες εξοπλίζονται.

Τόσο η απλή υβριδική όσο και η plug-in hybrid έκδοση του Kia Niro επωφελούνται όλων των αισθητικών αναβαθμίσεων που είδαμε να εφαρμόζονται πρόσφατα στο e-Niro. Όπως είναι, για παράδειγμα, τα νέα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED. Οι μεγαλύτερες ωστόσο αλλαγές εντοπίζονται στο εσωτερικό, όπου τα νέα και μαλακά σε αφή υλικά στο ταμπλό, το ηλεκτρονικό χειρόφρενο και τα paddles του «διπλόδισκου» κιβωτίου των 6 σχέσεων έχουν τον πρώτο λόγο.

Από εκεί και πέρα, η βασική έκδοση εξοπλίζεται με μια οθόνη αφής με διαγώνιο 8 ίντσες, ενώ προαιρετικά μπορεί να εγκατασταθεί μια μεγαλύτερη (10,25 ίντσες). Κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί και με την LED οθόνη στο ταμπλό (από 4 ίντσες που είναι στη βασική έκδοση, σε 7 ίντσες). Επίσης, το σύστημα συνδεσιμότητας UVO Connect προστίθεται στη γκάμα των δύο μοντέλων παρέχοντας μεταξύ άλλων μόνιμη σύνδεση στο διαδίκτυο καθώς και live πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους.

Και οι δύο υβριδικές εκδόσεις του κορεάτικου μοντέλου εξοπλίζονται με έναν 1.600άρη κινητήρα βενζίνης της γενιάς GDi σε συνδυασμό με μία μπαταρία 1,56 kWh στο απλό υβριδικό μοντέλο και μια μεγαλύτερη των 8,9 kWh στο Niro Plug-in Hybrid._X.A.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου