top icon
Κόσμος

Αύριο η επίσημη αποκάλυψη της Alfa Romeo Giulia SWB Zagato

Μια ιδιαίτερη κατασκευή με βάση την Alfa Romeo Giulia που υπογράφει η Zagato και που δυστυχώς δεν φαίνεται να… βάζει σε σκέψεις την μιλανέζικη φίρμα, μέλος του ομίλου Stellantis.

Η ιταλική Zagato είναι έτοιμη να αποκαλύψει αύριο μια ιδιαίτερη κατασκευή, η οποία θα χρησιμοποιεί για την περίσταση ως σημείο αναφοράς και πηγή έμπνευσης, ταυτόχρονα, την Alfa Romeo Giulia. Και μάλιστα την κορυφαία της έκδοση.

Ωστόσο η εμπλοκή της Alfa Romeo στο εν λόγω εγχείρημα είναι κάτι παραπάνω από περιορισμένη, ενώ εξίσου βέβαιο είναι ότι δεν προοιωνίζει κάποιο μελλοντικό μοντέλο παραγωγής με τα σήματα των Ιταλών.

Όπως και να ‘χει, οι teaser φωτογραφίες που αποκαλύφθηκαν σήμερα από την Zagato, ένα σχεδόν 24ωρο πριν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου, δίνουν το στίγμα των προθέσεων των δημιουργών του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν και πολλά στοιχεία.

Αν μη τι άλλο, η νέα Alfa Romeo SWB Zagato, όπως θα ονομάζεται η ιδιαίτερη αυτή κατασκευή, θα διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό, με τους χαρακτηριστικούς αεραγωγούς στον εμπρός προφυλακτήρα και το τετράφυλλο τριφύλλι να κοσμούν τόσο τον τελευταίο όσο και το καπό που ανοίγει προς την αντίθετη σε σχέση με τη συνηθισμένη κατεύθυνση.

Κάτω από αυτό, όπως είναι άμεσα διακριτό, ξεχωρίζει ο γνώριμος V6 κινητήρας των 2,9 λίτρων των Ιταλών της Alfa Romeo, ο οποίος αποδίδει 540 ίππος στην έκδοση GTAm.

Στο εσωτερικό, το σημείο αναφοράς είναι τα σπορ καθίσματα από carbon αλλά και το χαρακτηριστικό roll cage – στοιχεία που αποτελούν σαφείς νύξεις των προθέσεων της Zagato αλλά και της χρήσης για την οποία θα προορίζεται η Alfa Romeo Giulia SWD Zagato.

Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι…

Alfa Romeo Giulia SWB Zagato

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ