Επικαιρότητα Κόσμος

Αυτή είναι η νέα BMW 8 Series Gran Coupe

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της επερχόμενης μέσα στη χρονιά έκδοσης Gran Coupe της νέας Σειράς 8 της BMW.

Η γερμανική εταιρεία βάζει ολοταχώς πλώρη για την πρεμιέρα της 4θυρης έκδοσης Gran Coupe της νέας Σειράς 8, η οποία θα αποτελέσει, μετά τις Coupe και Convertible, το τρίτο μέλος της οικογένειας. Επί της ουσίας πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα εκδοχή της νέας «8άρας» που στοχεύει απευθείας στην Porsche Panamera αντικαθιστώντας στη γκάμα του Βαυαρού κατασκευαστή την αντίστοιχη και απελθούσα εκδοχή της Σειράς 6.

Όπως είναι αναμενόμενο, τα κοινά στοιχεία με τις 2θυρες παραλλαγές της νέας Σειράς 8 θα είναι πολλά. Ωστόσο, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το μεταξόνιο της νέας 8 Series Gran Coupe θα είναι διευρυμένο, με το τελείωμα της οροφής να είναι πιο ψηλό παρέχοντας έτσι τον απαιτούμενο «αέρα» για τα πόδια και τα κεφάλια των πίσω επιβατών – που προς το παρόν παραμένει ασαφές αν θα είναι δύο ή τρεις.

Η νέα Σειρά 8 Gran Coupe που θα δούμε να παρουσιάζεται μέσα στο έτος θα είναι διαθέσιμη στην έκδοση 840d και στην Μ850i xDrive, ενώ αργότερα (πιθανότητα μέσα στο 2020) το ντεμπούτο της θα πραγματοποιήσει και η Μ8 Gran Coupe. Σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές, η BMW δεν σκοπεύει να παρουσιάσει στο σώμα της 4θυρης «8άρας» την έκδοση Μ8 Competition που είδαμε να λανσάρεται στην Coupe και Convertible έκδοση της νέας Σειράς 8 πριν λίγες μόλις ημέρες._Χ.Α.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου