top icon
Κόσμος

Έκανε βουτιά με το Tesla σε πισίνα σπιτιού – Δείτε το video

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κοιμόταν, όταν άκουσε έναν τρομερό κρότο. Όταν βγήκε έξω αντίκρισε το Tesla στην πισίνα και τη μάντρα διαλυμένη.

Δεν είναι και το πιο σύνηθες να βλέπεις ένα αυτοκίνητο μέσα σε πισίνα και τον χώρο περιμετρικά να έχει μετατραπεί σε βομβαρδισμένο τοπίο. Κι όμως, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού αντίκρισε το εξής απίστευτο περιστατικό: Το Tesla μισοβυθισμένο στο νερό και την αυλή του κατεστραμμένη.

Όπως δήλωσε ο κύριος Joe Papineau, κοιμόταν όταν ξαφνικα άκουσε έναν κρότο σαν έκρηξη. Μόλις βγήκε έξω να δει τι συμβαίνει δεν πίστευε στα μάτια του. Παρά την τρομάρα του, έπεσε στην πισίνα προκειμένου να απεγκλωβίσει τον οδηγό του Tesla.

Tesla

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του ατυχήματος, με τον οδηγό να αναφέρει πως κινούνταν κανονικά, όταν ένα άλλο όχημα πετάχθηκε μπροστά του. Για να το αποφύγει έκανε έναν ελιγμό, αλλά τελικά κατέληξε στη μάντρα της οικίας και στη συνέχεια στην πισίνα.

Το ευτύχημα είναι πως κανείς δεν τραυματίστηκε. Το Tesla υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές, όπως και ο περιβάλλοντας χώρος του σπιτιού. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης ανέφερε πως πρόσφατα είχε προβεί σε ανακαινίσεις στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ