top icon
Κόσμος

Η Έκθεση Γενεύης επιστρέφει το 2022 με νέα μορφή

Η Έκθεση Γενεύης επιστρέφει το 2022 με τους διοργανωτές να προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους προκειμένου η μεγαλύτερη διοργάνωση του είδους της Ευρώπης να πραγματοποιηθεί από τις 17 έως και τις 27 Φεβρουαρίου.

Η Έκθεση Γενεύης επιστρέφει το 2022 ύστερα από δύο χρονιές (2019 και 2020) κατά τις οποίες η πανδημία του COVID19 και το μειωμένο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων οδήγησαν τους διοργανωτές στην ακύρωσή της.

Θυμίζουμε ότι η διοργανώτρια αρχή, ως απόρροια των παραπάνω προβλημάτων, απέρριψε το αίτημα χορήγησης δανείου από την αρχές της Γενεύης προχωρώντας συγχρόνως στην πώληση της έκθεσης στην Palexpo SA, της εταιρείας στην οποία ανήκει το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της πόλης της Γενεύης.

Εν όψει της 91ης διοργάνωσης, η οποία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το 2022 στις 17 έως και τις 27 Φεβρουαρίου, ο CEO της έκθεσης, Sandro Mesquita, δήλωσε:

«Με την αποστολή των πακέτων προσφορών, ξεκινάμε επίσημα την οργάνωση του 2022. Η ομάδα μου και εγώ ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τις ιδέες μας στους εκθέτες και στη συνέχεια στο κοινό. Ελπίζουμε πραγματικά ότι η υγειονομική κατάσταση και οι αντίστοιχοι κανονισμοί σχετικά με τον COVID19 θα μας επιτρέψουν να πραγματοποιήσουμε την έκθεση».

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν κατασκευαστές αυτοκινήτων που να έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση του 2022.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η Έκθεση Γενεύης του 2022 θα διαθέτει διαφορετικό φορμάτ με τους διοργανωτές να αναφέρουν ότι θα πρόκειται για μια «συναρπαστική εξέλιξη που θα είναι αρκετά διαφορετική» σε σχέση με το παρελθόν.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την Έκθεση Γενεύης του 2022 αναμένεται να αποκαλυφθούν τις προσεχείς εβδομάδες.

Έκθεση Γενεύης

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ