top icon
Κόσμος

Έρχονται δύο νέα μοντέλα από την Tesla

Ο Elon Musk δήλωσε ότι η Tesla θα παρουσίασει δύο νέο μοντέλα. Ας δούμε ποια μπορεί να είναι.

Κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση των μετόχων της Tesla που πραγματοποιήθηκε στο Τέξας, η εταιρεία του Elon Musk έδειξε στους παρευρισκομένους, και κατ’ επέκταση στο κοινό, μια teaser φωτογραφία του επερχόμενου νέου αυτοκινήτου της, με τον CEO της να δηλώνει ότι ο Νο 1 κατασκευαστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο εργάζεται για την διάθεση όχι ενός αλλά δύο νέων προϊόντων.

Ωστόσο, αν κρίνουμε από τον τρόπο με τον οποίο ο Elon Musk προέβη στις παραπάνω δηλώσεις, είναι μάλλον δύσκολο να καταλάβει κανείς τι ακριβώς επιφυλάσσει η αυτοκινητοβιομηχανία με έδρα το Fremont για το εγγύς μέλλον. Αλλά μπορούμε να κάνουμε κάποιες εικασίες με βάση αυτά που ήδη γνωρίζουμε.

«Οι άνθρωποι πάντα θέλουν να γνωρίζουν ποιο είναι το επόμενο προϊόν μας, αλλά δεν είναι η ώρα [να το αποκαλύψουμε]. Προφανώς πρέπει να έχουμε ένα σωστό λανσάρισμα προϊόντων. Θέλω απλώς να τονίσω ότι στην πραγματικότητα χτίζουμε ένα νέο προϊόν, σχεδιάζουμε ένα νέο προϊόν, δεν καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla.

Elon Musk - Tesla

Στη συνέχεια όμως ο Elon Musk πρόσθεσε ότι η Tesla εργάζεται σε δύο νέα προϊόντα που – νομίζει – θα συγκεντρώνουν πάνω από 5.000.000(!) πωλήσεις ετησίως:

«Λοιπόν, υπάρχουν δύο νέα προϊόντα για τα οποία πιστεύω ότι θα ενθουσιαστείτε. Και τόσο ο σχεδιασμός των προϊόντων όσο και οι τεχνικές κατασκευής είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο υπάρχει στον κλάδο», δήλωσε ο Elon Musk.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για κανένα από τα δύο μοντέλα. Ωστόσο, το ένα από αυτά είναι σίγουρα το νέο Tesla Model 3 γνωστό ως «Project Highland» ενώ το δεύτερο… φαντάζει να είναι το Cybertruck, το οποίο βρίσκεται ήδη στα τελευταία στάδια ανάπτυξης.

Όσον αφορά το νέο Model 3, γνωρίζουμε ήδη ότι βρίσκεται σε εξέλιξη για σχεδόν ένα χρόνο τώρα και ότι η Tesla έχει κάνει αρκετές τροποποιήσεις στο Gigafactory που βρίσκεται στο Τέξας, για να εξυπηρετήσει την παραγωγή του νέου αυτού EV.

Tesla

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ