top icon
Κόσμος

Έτσι είναι η νέα Lancia Ypsilon – Αποκάλυψη πριν την επίσημη πρεμιέρα της (φωτογραφίες)

Αποκαλύφθηκε η αισθητική της νέας Lancia Ypsilon πριν την επίσημη «πρώτη» της, καθώς ο φωτογραφικός φακός τη «συνέλαβε» σε ένα γύρισμα για το προωθητικό βίντεο που ετοιμάζουν οι Ιταλοί.

Η επίσημη πρεμιέρα της νέας Lancia Ypsilon έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2024 και μέχρι τότε η προσμονή είναι μεγάλη για τους φίλους της ιταλικής φίρμας και όχι μόνο. Ωστόσο, μια διαρροή, κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος για το προωθητικό video που ετοιμάζει η Lancia για το νέο, πολυαναμενόμενο μοντέλο της, έρχεται να ρίξει φως στην εμφάνισή της.

Στις φωτογραφίες του θέματος φαίνεται ξεκάθαρα η αισθητική του μοντέλου, με κομψές γραμμές, έντονες ακμές και όμορφες καμπύλες. Το εμπρός μέρος είναι ίσως και το πιο χαρακτηριστικό, καθώς διαφοροποιείται εντελώς από όσα μέχρι σήμερα γνωρίζουμε, υιοθετώντας στοιχεία από το πρωτότυπο Pu-Ra HPE.

Lancia Ypsilon

Τα γράμματα του ονόματος δεσπόζουν στο καπό και τα βρίσκουμε πάνω σε μια μαύρη φάσα, σχηματίζοντας ένα «T» στο κέντρο του εμπρός μέρους, ενώ οι προβολείς που είναι ακροβολισμένοι στον προφυλακτήρα, σε συνδυασμό με τις κάθετες εισαγωγές που είναι κάτω από αυτούς, χαρίζουν ξεχωριστή προσωπικότητα στη νέα Ypsilon.

Lancia Ypsilon

Οι πίσω πόρτες έχουν κρυφές χειρολαβές, ενισχύοντας την αίσθηση κουπέ, που φιλοδοξούν να δώσουν στο μοντέλο οι Ιταλοί, ενώ στο πίσω μέρος και την πόρτα του χώρου αποσκευών, οι έντονες ακμές κυριαρχούν. Εκεί συναντάμε με κεφαλαία γράμματα το LANCIA, και με μικρά καλλιγραφικά το Ypsilon. Τα στρογγυλά φώτα αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα της νέας αισθητικής της ιταλικής μάρκας, υιοθετώντας στοιχεία από το παρελθόν.

Lancia Ypsilon

Κατά τα λοιπά και πιο γνωστά, μέσω των teaser που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Lancia για τη νέα Ypsilon, στο εσωτερικό θα υπάρχει ένα σύστημα πολυμέσων με την ονομασία S.A.L.A. (Sound Air Light Augmentation), λέξη που όμως μεταφράζεται σε «δωμάτιο» και θα αποτελέσει τη βάση για τα επερχόμενα μοντέλα της ιταλικής φίρμας. Στόχος είναι να κάνουν τους κατόχους των μοντέλων της Lancia να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Lancia Ypsilon

Όπως έχει κυκλοφορήσει, η νέα Lancia Ypsilon θα εφοδιάζεται με ένα ηλεκτρικό σύστημα που θα έχει μπαταρία 51 kWh που θα χαρίζει στο αυτοκίνητο αυτονομία 400 χιλιομέτρων, ενώ η απόδοση του ηλεκτρικού κινητήρα θα είναι 156 ίπποι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Lancia Ypsilon
  • Lancia Ypsilon
  • Lancia Ypsilon
  • Lancia Ypsilon
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ