top icon
Κόσμος

Euro NCAP: Νέος κύκλος δοκιμών τριών μοντέλων (+videos)

Ο Euro NCAP ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των δοκιμών που πραγματοποίησε με τα νέα Genesis G80 και GV80, καθώς και με τη νεότερη γενιά του Citroen C4.

Ο Euro NCAP ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των δοκιμών που πραγματοποίησε με τρία νέα μοντέλα της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Ο λόγος, για τα νέα Genesis G80 και GV80, που πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμα και σε επιλεγμένες αγορές της γηραιάς ηπείρου, και το νέο  Citroen C4, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρικής εκδοχής του.

Πιο αναλυτικά, ο Euro NCAP ανακοίνωσε ότι τα Genesis G80 και GV80 κατάφεραν να αποσπάσουν την ανώτατη διάκριση των πέντε αστέρων, σε αντίθεση το Citroen C4 συγκέντρωσε τέσσερα αστέρια.

Genesis G80

Το 4θυρο πολυτελές σεντάν της Genesis απέσπασε βαθμολογία 91% στην Προστασία Ενηλίκων, 87% στην Προστασία Πεζών, 77% στην Προστασία Ευάλωτων Χρηστών του Δρόμου, όπως πεζοί και ποδηλάτες και 91% στα Συστήματα Ασφαλείας και Υποβοήθησης της Οδήγησης.

Genesis GV80

Το πολυτελές SUV της Genesis απέσπασε βαθμολογία 91% στην Προστασία Ενηλίκων, 87% στην Προστασία Πεζών, 66% στην Προστασία Ευάλωτων Χρηστών του Δρόμου, όπως πεζοί και ποδηλάτες και 88% στα Συστήματα Ασφαλείας και Υποβοήθησης της Οδήγησης.

Citroen C4

Το μικρομεσαίο μοντέλο της Citroen απέσπασε βαθμολογία 76% στην Προστασία Ενηλίκων, 83% στην Προστασία Πεζών, 57% στην Προστασία Ευάλωτων Χρηστών του Δρόμου, όπως πεζοί και ποδηλάτες και 63% στα Συστήματα Ασφαλείας και Υποβοήθησης της Οδήγησης.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ