top icon
Κόσμος

H VW ανανεώνει το ηλεκτρικό ID.3

Στις αρχές της άνοιξης του 2023 η VW θα αποκαλύψει το ανανεωμένο ID.3. Ωστόσο, ήδη από σήμερα γνωρίζουμε το «περιεχόμενο» των αλλαγών που θα διαθέτει ο Βενιαμίν της οικογένειας «ID».

Σχεδόν δυόμιση χρόνια έχουν περάσει από το ντεμπούτο του ηλεκτρικού VW ID.3 και σήμερα η γερμανική εταιρεία προχωρά στην πρώτη σημαντική ανανέωση, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στην εξωτερική περιβολή του.

Εν προκειμένω, και με δεδομένες τις επίσημες φωτογραφίες-σκίτσα που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, το ανανεωμένο ID.3 θα διαθέτει έναν ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα με κάθετους αεραγωγούς στις άκρες του και νέο κεντρικό τμήμα, ενώ ελαφρώς διαφοροποιημένη αναμένεται και η αισθητική των εμπρός LED φωτιστικών σωμάτων.

VW ID.3

Επίσης, επεμβάσεις φαίνεται να έχει δεχθεί και το καπό, καθώς το χαρακτηριστικό μαύρο πάνελ στη βάση του παρμπρίζ, το οποίο έχει αντικατασταθεί από ένα νέο με μεγαλύτερο περίγραμμα. Από εκεί και πέρα, έξτρα πινελιές συναντώνται στο πίσω μέρος, όπου το ID.3 θα υιοθετεί φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

«Το νέο ID.3 καταδεικνύει τη δέσμευσή μας για ποιότητα, σχεδιασμό και βιωσιμότητα. Ο σχεδιασμός έχει ωριμάσει και έχουμε αναβαθμίσει τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό», δήλωσε η Imelda Labbé, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της VW στους τομείς των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και του after sales.

Όπως αναφέρει η γερμανική εταιρεία, κατά τη δημιουργία του νέου ID.3, η ομάδα εξέλιξης έλαβε υπόψη της μια σειρά από προτάσεις και παρατηρήσεις από πελάτες προκειμένου να βελτιώσει το προϊόν καθώς και τον εξοπλισμό: «Οι ανάγκες των πελατών μας είναι πάντα μπροστά και στο επίκεντρο για εμάς. Γι’ αυτό ακούμε προσεκτικά και επικεντρωνόμαστε στο να προσαρμόσουμε το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας στις απαιτήσεις τους», προσέθεσε η Imelda Labbé.

VW ID.3

Το ανανεωμένο ID.3 είναι εξοπλισμένο με την τελευταία γενιά λογισμικού της VW, η οποία βελτιώνει την απόδοση και είναι σε θέση να λαμβάνει over-the-air ενημερώσεις. Επιπλέον, το βασικό πακέτο εξοπλισμού έχει αναβαθμιστεί και περιλαμβάνει πλέον οθόνη με διαγώνιο 12 ίντσες, αντί για 10 ίντσες που ήταν μέχρι τώρα, αφαιρούμενο πάτωμα χώρου αποσκευών και κεντρική κονσόλα με δύο ποτηροθήκες.

Λειτουργίες όπως το Plug & Charge και το Electric Vehicle Route Planner καθιστούν την εμπειρία φόρτισης στο ανανεωμένο ID.3 ακόμα πιο απλή και βολική. Από εκεί και πέρα, το EV της VW ενσωματώνει την τελευταία γενιά των συστημάτων υποβοήθησης της εταριείας, με σημείο αναφοράς το προαιρετικά διαθέσιμο Travel Assist με Swarm Data και το Park Assist Plus με Memory Function.

VW ID.3

Οι Γερμανοί πελάτες μπορούν μάλιστα να παραγγείλουν το ανανεωμένο ID.3 στις εκδόσεις Life, Business, Style, Max και Tour από την 1η Δεκεμβρίου. Η τιμή εκκίνησης του ID.3 Life στη χώρα είναι 43.995 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και πριν από την αφαίρεση του περιβαλλοντικού μπόνους). Οι πρώτες παραδόσεις σε πελάτες στη Γερμανία αναμένεται να πραγματοποιηθούν από το τέταρτο τρίμηνο του 2023 και μετά.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η VW, το νέο ID.3 θα παράγεται εφεξής και στην κεντρική μονάδα της εταιρείας στο Wolfsburg, πέραν εκείνων που βρίσκονται στο Zwickau και τη Δρέσδη.

VW ID.3

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • VW ID.3
  • VW ID.3
  • VW ID.3
  • VW ID.3
  • VW ID.3
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ