top icon
Κόσμος

Η Kia στηρίζει το Australian Open 2024

Η Kia προμηθεύει 130 επίσημα οχήματα στους διοργανωτές του Australian Open 2024, περιλαμβανομένων των πλήρως ηλεκτρικών 7θέσιων EV9 και των πλήρως ηλεκτρικών EV6.

Η Kia Corporation υποστηρίζει το Australian Open 2024 –την περίφημη διοργάνωση Grand Slam του τένις στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού– μέσω της προμήθειας ενός στόλου επίσημων οχημάτων, περιλαμβανομένων όλων των βραβευμένων ηλεκτρικών μοντέλων EV9 και EV6. Η Kia διοργανώνει επίσης μια σειρά από δραστηριότητες που υπογραμμίζουν τη δέσμευσή της για την ηλεκτροκίνηση και σηματοδοτούν την εικοσαετή συνεργασία της εταιρείας με τον πρεσβευτή της μάρκας Rafael Nadal. Ως ο βασικός συνεργάτης του Australian Open 2024, η μάρκα πραγματοποίησε επίσημη τελετή παράδοσης οχημάτων στο Melbourne Park στις 11 Ιανουαρίου, στην οποία παρευρέθηκαν στελέχη της Kia και του Tennis Australia. Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης, ένα άγαλμα του Nadal αποκαλύφθηκε στο Melbourne Park ως φόρο τιμής στον παγκόσμιο πρεσβευτή της Kia.

Kia 2024 Australian Open

Η Kia παρουσίασε στους υπεύθυνους του τουρνουά ένα στόλο 130 οχημάτων, με 15 EV9, 10 EV6, 10 Carnival και 95 Sorento. Το φετινό τουρνουά σηματοδοτεί επίσης το ντεμπούτο του Kia EV9 στον επίσημο στόλο οχημάτων του Australian Open. Τα οχήματα θα παρέχουν στους παίκτες, τους διαιτητές αγώνων και τους VIPS, ασφαλή και άνετη μεταφορά γύρω από τη Μελβούρνη κατά τη διάρκεια του Australian Open 2024 που για πρώτη φορά θα διαρκέσει 15 ημέρες, από τις 14 έως τις 28 Ιανουαρίου. Οι πρωτοβουλίες της Kia στο Australian Open 2024 θα περιλαμβάνουν εκθέσεις μοντέλων για το EV9 και το πρωτότυπο EV5. Ένα ειδικά διαμορφωμένο Ocean Matte Blue EV9 θα τοποθετηθεί δίπλα σε μια τεράστια οθόνη, μαζί με δύο επιπλέον μοντέλα EV9 στα οποία μπορούν να περιηγηθούν οι επισκέπτες. Η Kia θα προσφέρει στα μέλη του Uberone δωρεάν συνοδήγηση μέσα από ένα στόλο 30 ηλεκτρικών οχημάτων, που θα διαθέτει συνδυασμό μοντέλων EV6 και EV9.

Kia 2024 Australian Open

Στην Kia θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση 80 καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένων των πελατών της Kia που έχουν αγοράσει ή έχουν δοκιμάσει ένα μοντέλο Kia EV, επιλεγμένο από όλο τον κόσμο μέσω προωθητικών ενεργειών για να απολαύσουν ένα ταξίδι στην Αυστραλία, το οποίο περιλαμβάνει εισιτήρια για τους αγώνες του Australian Open 2024 και ειδική ξενάγηση στο Melbourne Park. Δεκαπέντε influencers από περισσότερες από δέκα χώρες θα παρευρεθούν επίσης στην εκδήλωση ως προσκεκλημένοι της Kia και θα δημιουργήσουν ελκυστικό περιεχόμενο από το Australian Open 2024 καθώς οδηγούν στην πόλη της Μελβούρνης με μοντέλα Kia EV9.

Kia 2024 Australian Open

Εκτός από την επανάληψη της δέσμευσης της εταιρείας για εξηλεκτρισμό, οι πρωτοβουλίες της εταιρείας στο Australian Open 2024 σχεδιάστηκαν για να τονίσουν τη συνεχή υποστήριξη της Kia για το άθλημα του τένις και να αποτίσουν φόρο τιμής στον Rafael Nadal, ο οποίος δυστυχώς αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το Australian Open 2024 λόγω τραυματισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ