top icon
Κόσμος

Η νέα γενιά του VW Golf θα έχει μόνο αυτόματο κιβώτιο

Το VW Golf που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 θα έχει αποκλειστικά αυτόματο κιβώτιο, σ’ όλες της εκδόσεις του, συμπεριλαμβανομένου και του GTi.

Η ανανεωμένη γενιά του VW Golf αναμένεται στην αγορά μέσα στο 2024. Οι αλλαγές ως επί το πλείστων θα είναι επιδερμικές και θα αφορούν κυρίως εξωτερικές και εσωτερικές βελτιώσεις, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ωστόσο, αν ισχύσουν οι κανόνες Euro 7 για τις εκπομπές CO2, τότε η γερμανική εταιρεία θα προχωρήσει σε μια μεγάλη αλλαγή, που θα αφορά τα κιβώτια ταχυτήτων, προκειμένου να κρατήσει πιο χαμηλές τις εκπομπές των μοντέλων της. Θα αφαιρέσει από τη γκάμα τα χειροκίνητα που εκπέμπουν περισσότερα CO2, διαθέτοντας αποκλειστικά το ανανεωμένο Volkswagen Golf με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που έχει πλεονέκτημα σ’ αυτόν τον τομέα.

Δείτε επίσης τη δοκιμή VW Golf GTi

Volkswagen Golf GTI

Volkswagen Golf GTI

Αυτό θα αφορά όλες τις εκδόσεις, μεταξύ αυτών και της γρήγορης εκδοχής του γερμανικού μικρομεσαίου μοντέλου, με τα διακριτικά GTi. Η κίνηση αυτή, όπως είναι φυσικό, αναμένεται να επηρεάσει τις τιμές των αυτοκινήτων.

Για παράδειγμα το αυτόματο κιβώτιο μπορεί να επιβαρύνει την τιμή κατά περίπου 1.500 ευρώ. Χρήματα που μπορεί να μοιάζουν λίγα, αναλογικά με την τιμή του Golf GTi, αλλά σίγουρα επηρεάζουν πιο δραματικά την τιμή των εισαγωγικών εκδόσεων του μικρομεσαίου Volkswagen.

Volkswagen Golf GTi

Volkswagen Golf GTi

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ