top icon
Επικαιρότητα

Jaguar Race Taxi @ Nurburgring μόνο με… 199 € ανά γύρο

Η βρετανική εταιρεία προσφέρει -με το αζημίωτο, ασφαλώς- τη δυνατότητα φιλοξενίας σας στο δεξί κάθισμα των F-Type SVR και XJR575 για ένα ή περισσότερους flat-out γύρους στην πιο διάσημη κλειστή και φυσικά ασφάλτινη διαδρομή του πλανήτη.

Οι υπηρεσίες ταξί στη διάσημη πίστα-ειδική διαδρομή των 20,83 χλμ. δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο, μιας και πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες κατασκευής σπορ μοντέλων, όπως και πολλοί ιδιώτες, δραστηριοποιούνται ήδη στο εν λόγω «τερέν» εδώ και πολλά χρόνια χαρίζοντας με το αζημίωτο… γρήγορες βόλτες στο ‘Ring. Τώρα είναι η σειρά της βρετανικής Jaguar να πράξει κάτι αντίστοιχο επιστρατεύοντας για την περίσταση δύο σπορ μοντέλα της, τις FType SVR και XJR575, που κινούνται από τον 5λιτρο V8 supercharged κινητήρα της μάρκας που αποδίδει 575 ίππους και ροπή 400 Nm.

To κόστος της υπηρεσίας Jaguar Race Taxi, το οποίο ξεκινά άμεσα και θα διαρκέσει έως τον προσεχή Νοέμβριο, ανέρχεται στα 199 € ανά γύρο, με τη διάρκειά της να ανέρχεται στα 30 λεπτά, καθώς, εκτός από μία flat-out περιήγηση στην πίστα του Nurburgring Nordschleife και τις 73 απαιτητικές στροφές της, στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται μία ολιγόλεπτη ενημέρωση, καθώς και η προβολή ενός ενημερωτικού βίντεο. Όπως μας πληροφορούν οι εμπνευστές του προγράμματος, στην FType SVR μπορεί να φιλοξενηθεί ένας μόνο επιβάτης, ενώ στην XJR575 έως και τρείς, με το κόστος στη δεύτερη περίπτωση να παραμένει ανά γύρο στα 199 €. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, να μην υπερβαίνουν σε ύψος τα 2 μ. και σε βάρος τα 125 κιλά. Για περισσότερες πληρόφοριες και κρατήσεις μπορείτε να ενημερωθείτε κάνοντας κλικ εδώ._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ