top icon
Κόσμος

H Lamborghini αποκαλύπτει την Urus S

Με… σατανική ισχύ 666 ίππων, η νέα Urus S διαδέχεται την απλή Urus.

Η νέα Urus S έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα του ιταλικού SUV – του πιο επιτυχημένου εμπορικά μοντέλου της Lamborghini – πλαισιώνοντας την έκδοση με τη χαρακτηριστική ονομασία Performante (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Ο 8κύλινδρος σε διάταξη V κινητήρας Twin-turbo διαθέτει αυξημένη ισχύ, που πλέον φτάνει στην Urus S τους 666 ίππους στις 6.000 σ.α.λ., παρέχοντας βελτιωμένη αναλογία κιλών ανά ίππο, που ανέρχεται με τη σειρά του στην τιμή 3,3.

Lamborghini Urus S

Η επιτάχυνση είναι επίσης βελτιωμένη, με την Urus S να «πιάνει» από στάση τα 100 και 200 χλμ./ώρα 3,5 και 12,5 δευτερόλεπτα, αντίστοιχα. Με τελική ταχύτητα φτάνει τα 305 χλμ./ώρα. ενώ στον τομέα της επιβράδυνσης το ιταλικό SUV χρειάζεται μόλις 33,7 μ. προκειμένου να ακινητοποιηθεί πλήρως από τα 100 χλμ./ώρα.

Lamborghini Urus S

Ο 4λιτρος κινητήρας αποδίδει 850 Nm μέγιστης ροπής ήδη στις 2.300 σ.α.λ. έως και τις 4.500 σ.α.λ.. Στην προκειμένη περίπτωση, συνδυάζεται με ένα νέο σύστημα εξαγωγής που παράγει ταυτόχρονα μια ακόμα πιο σπορτίφ χροιά σε σχέση με το παρελθόν.

Το πλαίσιο της Urus S συνδυάζεται με προσαρμοζόμενη αερανάρτηση και τις λειτουργίες οδήγησης Strada, Sport, Corsa και Ego, ενώ το «παρών» δίνουν και τα προγράμματα για off-road οδήγηση Terra, Neve και Sabbia.

Lamborghini Urus S

Σχεδιαστικά, ο νέος εμπρός προφυλακτήρας υιοθετεί πιο εκλεπτυσμένες γραμμές και ενσωματώνει έναν νέο αεροδυναμικό βοήθημα σε μαύρο ματ χρώμα από ανοξείδωτο χάλυβα, που συμπληρώνεται από τις μαύρες γραμμές της μάσκας. Πέντε επιπλέον επιλογές διαμόρφωσης στυλ συνδυάζουν το χρώμα του αμαξώματος, το γυαλιστερό μαύρο και τα εξαρτήματα από carbon σε γυαλιστερό και ματ φινίρισμα, επιτρέποντας στους πελάτες της Urus S να εξατομικεύσουν το αυτοκίνητό τους.

Lamborghini Urus S

Την ίδια στιγμή, ένα νέο ελαφρύ καπό βαμμένο σε carbon χρώμα συνδυάζεται με μαύρους ματ αεραγωγούς, με προαιρετικά φινιρίσματα σε γυαλιστερό μαύρο, στο χρώμα αμαξώματος ή σε carbon γυαλιστερή απόχρωση – προαιρετικά διατίθεται και carbon οροφή.

Lamborghini Urus S

Ανασχεδιασμένος είναι και ο πίσω προφυλακτήρας. Ένα ματ μαύρο τμήμα στο κάτω μέρος του ενσωματώνει τις νέας σχεδίασης απολήξεις του συστήματος εξαγωγής από βουρτσισμένο χάλυβα. Οι νέες επιλογές ζαντών προσφέρονται παράλληλα με τους στάνταρ τροχούς των 21 ιντσών, συμπεριλαμβανομένων ζαντών Nath 22 ιντσών Taigete 23 ιντσών.

Lamborghini Urus S

Το εσωτερικό της νέας Urus S των 2.197 κιλών παρουσιάζεται με μια πλήρως αναθεωρημένη προσφορά χρωμάτων και διακοσμήσεων. Τόσο η νέα δίχρωμη απόχρωση Sportivo όσο και η νέα επιλογή Bi-color Sophisticated διαθέτουν το νέο σχέδιο ραφής Urus Performante. Την ίδια στιγμή, η Sportivo προσφέρει μια πιο διακριτική και κομψή χρήση του συμπληρωματικού χρώματος, ενώ η μαύρη δερμάτινη επένδυση Sophisticated έρχεται με νέες χρωματικές επιλογές αντίθεσης σε συνδυασμό με τα εκλεπτυσμένα νέα Blu Leandro και Verde Aura.

Lamborghini Urus S

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Lamborghini Urus S
  • Lamborghini Urus S
  • Lamborghini Urus S
  • Lamborghini Urus S
  • Lamborghini Urus S
  • Lamborghini Urus S
  • Lamborghini Urus S
  • Lamborghini Urus S
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ