top icon
Κόσμος

Lancia: Αποκαλύφθηκε η τρίτη εικόνα της επερχόμενης Ypsilon

Αυτή είναι η τρίτη φωτογραφία που αφορά το σύστημα πολυμέσων της πολυαναμενόμενης Lancia Ypsilon που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Η Lancia προετοιμάζει το έδαφος για την παρουσίαση της επερχόμενης και πολυαναμενόμενης Ypsilon, που έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2024. Μετά από δύο σετ ενδεικτικών φωτογραφιών, έρχεται μια ακόμα εικόνα με το σύστημα πολυμέσων S.A.L.A. (Sound Air Light Augmentation).

Lancia Ypsilon teaser 2

Η νέα Ypsilon θα είναι το πρώτο μοντέλο της Lancia που θα εξοπλίζεται με το infotainment S.A.L.A. Συνδυάζει την αισθητική της ιταλικής εταιρείας, με τη νέα διαισθητική τεχνολογία, που θα προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση.

«Το S.A.L.A. προσφέρει εξαιρετικές ευκολίες σε οδηγό και συνοδηγό, καθώς τους επιτρέπει να ρυθμίζουν το περιβάλλον του αυτοκινήτου με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου ή ακόμα και με φωνητικές εντολές. Οι ρυθμίσεις αφορούν τον ηχοσύστημα, τον κλιματισμό και τον φωτισμό του αυτοκινήτου» δήλωσε ο Luca Napolitano, ο CEO της Lancia.

Το όνομα S.A.L.A. που επιλέχθηκε για το σύστημα της Lancia, έχει και άλλο συμβολισμό, καθώς το «sala» στα ελληνικά σημαίνει δωμάτιο, με την ιταλική εταιρεία να θέλει να δώσει και την αίσθηση και τη ζεστασιά του σπιτιού στον κάτοχο της νέας Ypsilon.

Το σύστημα είναι πλήρως διαμορφώσιμο με widget και διαθέτει δύο βασικές οθόνες υψηλής ανάλυσης, με την αρχική σελίδα να χρησιμεύει ως κεντρικός πίνακας ελέγχου για τον ήχο τον κλιματισμό και τον φωτισμό.

Η Lancia Ypsilon Cassina Limited Edition θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2024. Θα εφοδιάζεται με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα και θα είναι διαθέσιμη σε μόλις 1906 μονάδες. Με αυτό το μοντέλο η Lancia δείχνει το μέλλον της, αποτελώντας ένα σημαντικό βήμα για την αναγέννησή της.

Lancia

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ