top icon
Κόσμος

Μια ακόμα γεύση από τη νέα Lancia Ypsilon

Η Lancia αποκαλύπτει σήμερα ένα μεγάλο τμήμα του πίσω μέρους της νέας Ypsilon το οποίο διαθέτει σαφείς σχεδιαστικές αναφορές στην Stratos.

Μετά τα προηγούμενα τρία teasers (δείτε περισσότερα εδώ, εδώ και εδώ), η Lancia ανοίγει σήμερα ακόμα περισσότερα τα χαρτιά της αποκαλύπτοντας τη μορφή του πίσω μέρους της νέας Ypsilon, η οποία θα δει τα φώτα της δημοσιότητας τον προσεχή Φεβρουάριο.

«Σήμερα, με την τέταρτη εικόνα, αποκαλύπτουμε το πίσω μέρος της νέας Lancia Ypsilon, που αντικατοπτρίζει μία ολοκαίνουργια, καθαρή και ριζοσπαστική σχεδιαστική γλώσσα. Οι εμβληματικοί στρογγυλοί πίσω προβολείς LED, που θυμίζουν την Lancia Stratos, πλαισιώνουν το λογότυπο της Lancia σε έναν τέλειο διάλογο μεταξύ αγνότητας και ριζοσπαστικότητας, όπως φαίνεται και στα γράμματα Ypsilon από κάτω», δήλωσε ο Luca Napolitano, Διευθύνων Σύμβουλος της Lancia.

Όπως είναι φανερό, οι προβολείς διαθέτουν πλέον ένα νέο σχεδιαστικό στοιχείο, το γράμμα «Y», που τοποθετείται οριζόντια μέσα στο στρογγυλό πλαίσιο των φώτων.

Νέα είναι και η επιγραφή «Lancia». Η γραμματοσειρά της αντλεί έμπνευση από μια από τις πλέον διάσημες ιταλικές βιομηχανίες που συνδέονται στενά με την ιστορία της μάρκας: τη μόδα. Με τη σειρά τους, τα γράμματα «Ypsilon», ακριβώς από κάτω, αντλούν έμπνευση από τα εμβληματικά μοντέλα Fulvia, Flavia και Flaminia, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει σήμερα η ιταλική εταιρεία.

Η αποκάλυψη του μοντέλου έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2024, μέσω της αποκλειστικής έκδοσης Lancia Ypsilon Cassina Limited Edition. Με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, θα είναι διαθέσιμο σε 1906 αριθμημένα αντίτυπα αντιπροσωπεύοντας το πρώτο βήμα στο ταξίδι αναγέννησης της μάρκας.

Lancia Ypsilon teaser 2

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ