top icon
Επικαιρότητα

Νέο στρατηγικό πλάνο και λογότυπο για την Kia (+video)

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα το νέο της λογότυπο, λίγες μόλις μέρες πριν τη δημοσιοποίηση του επικαιροποιημένου στρατηγικού της πλάνου για τα προσεχή χρόνια.

Η Kia αποκάλυψε το νέο εταιρικό της λογότυπο καθώς και το παγκόσμιο σλόγκαν της που σηματοδοτούν σε συνδυσμό τον μετασχηματισμό της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας. Σύμφωνα με την Kia, το νέο logo αντιπροσωπεύει το φιλόδοξο πρόγραμμα που θέλει την Kia να αποκτά ηγετική θέση στον τομέα της σύγχρονης κινητικότητας.

Το νέο λογότυπο αποτελεί το σύμβολο του νέου εμπορικού σκοπού της εταιρείας, καθώς και των αξιών που υπόσχεται να προσφέρει στους πελάτες της μέσω των μελλοντικών προϊόντων και υπηρεσιών της.

«Η αυτοκινητοβιομηχανία βιώνει μια περίοδο ταχείας μεταμόρφωσης και η Kia διαμορφώνει και προσαρμόζεται σε αυτές τις αλλαγές. Το νέο μας λογότυπο αντιπροσωπεύει την επιθυμία μας να εμπνεύσουμε τους πελάτες καθώς εξελίσσονται οι ανάγκες κινητικότητας. Για τους εργαζομένους μας στόχος είναι να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σε έναν κλάδο που αλλάζει γρήγορα», δήλωσε ο Ho Sung Song, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kia

Το νέο λογότυπο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια μιας ειδικής εκδήλωσης με άφθονα… πυροτεχνήματα που εκτοξεύτηκαν από 303 drones στον ουρανό πάνω από την Incheon, στην Κορέα.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

Εκτός από την αποκάλυψη του λογοτύπου, η Kia έδωσε στη δημοσιότητα και το νέο της σλόγκαν (Movement that inspires – Κίνηση που εμπνέει). Την ίδια στιγμή, η εταιρεία προανήγγελλε ότι στα πλαίσια της διαδικτυακής εκδήλωσης «New Kia Brand Showcase» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, οι ιθύνοντές της θα δώσουν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το νέο, στρατηγικό πλάνο της εταιρείας καθώς και της εφαρμογής του στη μελλοντική προϊοντική της γκάμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ