top icon
Νέα

Ποιο αυτοκίνητο pick-up έχει αναμονή 5 χρόνια;

Οι χρόνοι παράδοσης για τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι αυξημένοι. Ωστόσο, τα 5 χρόνια αναμονής που απαιτούνται γι΄αυτό το pick-up είναι αδιανόητος χρόνος.

Η ζήτηση για τα μοντέλα της Tesla παραμένει εξαιρετικά μεγάλη, με την αμερικανική εταιρεία να αυξάνει την παραγωγή προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Ωστόσο, για το πολυαναμενόμενο Cybertruck, τα πράγματα φαίνεται πως έχουν βγει εκτός ελέγχου.

pick-up

Αυτή την στιγμή, οι παραγγελίες για το ηλεκτρικό pick-up ανέρχονται σε 1,9 εκατ. μονάδες, αριθμός που η Tesla αδυνατεί να διαχειριστεί. Κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεδιάσκεψης για τα οικονομικά αποτελέσματα, ο Elon Musk, φέρεται να εξέφρασε την έκπληξή του για τη ζήτηση που έχει το μοντέλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «είναι τόσο απροσδόκητη, που δεν μπορείς να την υπολογίσεις».

Η προκαταβολή για το Cybertruck είναι 100 δολάρια

Αυτό που έκανε τόσο κόσμο, κυρίως από τη Β.Αμερική να παραγγείλει το Cybertruck, είναι τα μόλις τα 100 δολάρια προκαταβολής για την κράτηση. Φυσικά, δεν είναι βέβαιο πως όσοι προχώρησαν στην κράτηση θα αγοράσουν τελικά το αυτοκίνητο.

pick-up

Όπως και να έχει, όποιος επιχειρήσει να προχωρήσει τώρα στην παραγγελία του οχήματος, θα πρέπει να περιμένει περίπου 5 χρόνια για το παραλάβει. Η Tesla προγραμματίζει να κατασκευάζει 375.000 μονάδες του μοντέλου ετησίως, όποτε αυτός υπολογίζεται πως είναι ο χρόνος αναμονής για νέο πελάτη.

Η παραγωγή του Cybertruck πραγματοποιείται στο Giga Texas, αλλά με τέτοια απροσδόκητη ζήτηση, θεωρείται βέβαιο πως θα μεταφερθεί και στο Giga Mexico.

pick-up

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε η παραγωγή του Tesla Cybertruck

Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε πως, οι προ-παραγγελίες για το Cybertruck ήταν 1 εκατομμύριο τον Μάιο του 2021, κάτι που σημαίνει ότι οι κρατήσεις σχεδόν διπλασιάστηκαν τα τελευταία 2 χρόνια!

πηγή: insideevs.com

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ