top icon
Κόσμος

Πρώτη γεύση από τα νέα Skoda Scala και Kamiq

Η Skoda είναι έτοιμη να αποκαλύψει τα νέα Scala και Kamiq.

Την 1η Αυγούστου έχει επιλέξει η Skoda προκειμένου να αποκαλύψει πλήρως τα νέα Scala και Kamiq, τέσσερα σχεδόν χρόνια μετά την ένταξή τους στον παραγωγικό ιστό της τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με την Skoda και στα δύο συμπαγή μοντέλα της οι επεμβάσεις δεν αναμένεται να είναι ριζικές, καθώς η έμφαση θα δοθεί σε αναβαθμίσεις σε επίπεδο τεχνολογίας αλλά και σε μικρές αλλαγές στην αισθητική των εξωτερικών επιφανειών. Και συγκεκριμένα, στους προβολείς, στους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, στις ζάντες ελαφρού κράματος κοκ.

Skoda Scala

Πλέον, οι πιο λεπτοί προβολείς του Scala εκτείνονται μέχρι τη μάσκα, υπογραμμίζοντας τη δυναμική εικόνα του αυτοκινήτου. Η εισαγωγή αέρα στο νέο εμπρός προφυλακτήρα χωρίζεται επίσης με πρόσθετα πλευρικά πτερύγια, ενώ διαφορετικός θα είναι και ο διαχύτης.

Skoda Scala

Την ίδια στιγμή, στο Kamiq, το άνω στοιχείο των προβολέων είναι πλέον πιο λεπτό και έχει πιο έντονη σχεδίαση. Η μεγαλύτερη και πιο όρθια μάσκα της Skoda παρουσιάζει διακριτικά διπλά στοιχεία που σχηματίζουν σχήμα U στο κάτω μέρος.

Στον εμπρός προφυλακτήρα του νέου SUV, μια βαμμένη περιοχή κάτω από τη μάσκα και μια διαφορετική εισαγωγή αέρα τονίζουν το πλάτος του οχήματος, που συμπληρώνεται από ένα ασημί προστατευτικό το οποίο παρέχει προστασία στο κάτω τμήμα του αμαξώματος. Επίσης, ο πίσω διαχύτης αποτελείται από ένα φαρδύ άνω τμήμα σε μαύρο χρώμα και ένα κάτω τμήμα σε ασημί χρώμα. Διαφορετικά είναι και τα πίσω φώτα σε σχήμα L.

Μέρι και αυτή τη στιγμή η Skoda δεν αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για τα ανανεωμένα Scala και Kamiq.

Skoda Scala

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ