top icon
Κόσμος

Πρώτη γεύση από το νέο Kia Sportage

Το νέο Kia Sportage θα παρουσιαστεί τον Ιούλιο στην Κορέα και η έκδοση που είναι σχεδιασμένη για τις απαιτήσεις και ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς τον Σεπτέμβριο.

Η κορεάτικη εταιρεία μας δίνει σήμερα μια πρώτη γεύση από το νέο Kia Sportage, το οποίο αισίως θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά «εντός έδρας», στην πέμπτη κατά σειρά γενιά του, τον προσεχή Ιούλιο.

Τον Σεπτέμβριο ωστόσο και για πρώτη φορά στα 28ετή σταδιοδρομία του, το Kia Sportage θα αποκαλυφθεί σε μια έκδοση που θα είναι αποκλειστικά «αφιερωμένη» στις απαιτήσεις και ανάγκες των Ευρωπαίων αγοραστών.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο Kia Sportage θα υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα Opposites United «επηρεάζοντας κάθε πτυχή της εμφάνισης και του χαρακτήρα του». Μολαταύτα, οι πρώτες teaser φωτογραφίες που σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα, αποκαλύπτουν ελάχιστα στοιχεία για το σχεδιαστικό προσωπείου του νέου SUV της Kia – ωστόσο, οι επιρροές από το ηλεκτρικό EV6 είναι με μιας διακριτές.

Kia Sportage

Νέο Kia Sportage: Αλλαγή πλεύσης και στο εσωτερικό

Σημαντικές αλλαγές αναμένονται και στο εσωτερικό του νέου Kia Sportage, όπως αποκαλύπτει το σχετικό σκίτσο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Πιο συγκεκριμένα, σημείο αναφοράς εδώ θα είναι η ενιαία οθόνη που θα είναι κυρτή και με σαφή προσανατολισμό στον οδηγό του αυτοκινήτου, ενώ αναβαθμισμένα αναμένεται να είναι τα υλικά που συνθέτουν την καμπίνα.

«Το νέο Sportage προκαλεί τα σχεδιαστικά πρότυπα με ένα περιπετειώδες αλλά σύγχρονο εξωτερικό και ένα πρωτοποριακό εσωτερικό με όμορφες λεπτομέρειες», δήλωσε ο Karim Habib, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Global Design Center της Kia.

Και προσέθεσε:

«Με το νέο Sportage, δεν θέλαμε απλώς να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, αλλά να προχωρήσουμε σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο στην κατηγορία των SUV μοντέλων».

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες του νέου Kia Sportage αναμένεται να αποκαλυφθούν μέσα στις προσεχείς εβδομάδες.

Kia Sportage

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Kia Sportage
  • Kia Sportage
  • Kia Sportage
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ