top icon
Κόσμος

Renault 5 E-Tech: 50.000 παραγγελίες σε ελάχιστες μέρες

Πριν ακόμα κυκλοφορήσει, το νέο, επερχόμενο Renault 5 E-Tech, σπάει τα «ταμεία», καθώς έχει η γαλλική εταιρεία έχει δεχθεί ήδη περισσότερες από 50.000 παραγγελίες.

Το 5 E-Tech, το νέο μικρό ηλεκτρικό μοντέλο της Renault φαίνεται ότι έχει μπει δυναμικά στην αγορά, καθώς ενώ ακόμα δεν έχει φτάσει στις εκθέσεις της γαλλικής εταιρείας, το κοινό δείχνει έντονο ενδιαφέρον, κάνοντας τις παραγγελίες του.

Αυτές έχουν ξεπεράσει ήδη, σε ελάχιστες μέρες από τότε που άνοιξε το βιβλίο παραγγελιών, τις 50.000, με τον αριθμό να ανεβαίνει συνεχώς. Σημαντική λεπτομέρεια, ότι το αυτοκίνητο έχει παράδοση μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου, δηλαδή αρκετή αναμονή, η οποία δεν πτοεί τους φανατικούς φίλους της φίρμας και του μοντέλου.

Renault

Η τιμή του θα κυμαίνεται στα 25.000 ευρώ και θεωρείται χαμηλή για τη φιλοσοφία του και φυσικά σε σχέση με αυτή του ανταγωνισμού. Να σημειώσουμε ότι ελάχιστοι είναι αυτοί που το έχουν δει από κοντά και ούτε λόγος να γίνεται για οδήγηση.

Δείτε επίσης: Renault 5 E-Tech electric: Η ηλεκτρική επιστροφή του γαλλικού θρύλου

Το νέο 5 E-Tech θα αποτελέσει την ηλεκτρική εναλλακτική του γνωστού μας Clio, το οποίο θα συνεχίσει κανονιά την εμπορική του πορεία, καθώς το μικρό ηλεκτροκίνητο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει δεν θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Renault 5 E-Tech electric

Για την κατασκευή του χρησιμοποιείται η πλατφόρμα CMF-B, γνωστή μας από τα Clio και Captur. Το μικρό Renault θα εφοδιάζεται με έναν ηλεκτρικό κινητήρα, ενώ όσον αφορά την μπαταρία θα υπάρχουν δύο επιλογές, 40 και 52 kWh, με αυτονομία που θα φτάνει μέχρι και τα 400 χιλιόμετρα με μια φόρτιση.

Renault

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ