Επικαιρότητα Κόσμος

Συνεργασία Kia Motors Corporation - UEFA

Η Kia Motors Corporation και η UEFA ανακοίνωσαν πως η καμπάνια «UEFA Europa League Trophy Tour» θα επιστρέψει το 2020, μετά την άκρως επιτυχημένη περισυνή πρώτη σεζόν.

Από το Φεβρουάριο έως το Μάιο η διοργάνωση «UEFA Europa League Trophy Tour Driven by Kia» θα επισκεφθεί πολλές ευρωπαϊκές πόλεις για να συγκεντρώσει ποδοσφαιρικά παπούτσια για πρόσφυγες. Στο trophy tour 2019, είχαν συνολικά συγκεντρωθεί από οπαδούς σε όλη την Ευρώπη 1.052 ζευγάρια ποδοσφαιρικών παπουτσιών. Η διοργάνωση θα επισκεφτεί επτά ευρωπαϊκές πόλεις: Φρανκφούρτη, Βαρκελώνη, Ρώμη, Γενεύη, Μάντσεστερ, Άμστερνταμ και Βαρσοβία. Η περιοδεία θα δώσει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου την ευκαιρία να συναντήσουν τους θρύλους του αθλήματος σε κεντρικά σημεία των πόλεων, σε τοπικούς ερασιτεχνικούς συλλόγους, καθώς και σε σχολεία. Οι οπαδοί θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν το τρόπαιο της UEFA Europa League.

Μέσω της διοργάνωσης του UEFA Europa League Trophy Tour οι φίλαθλοι και οι παίκτες όλων των ηλικιών θα ενθαρρυνθούν να χαρίσουν ζευγάρια ποδοσφαιρικών παπουτσιών στο πλαίσιο της εκστρατείας #PassThemOn. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Παιδιών της UEFA, τα ποδοσφαιρικά παπούτσια θα μεταφερθούν στο στρατόπεδο προσφύγων Za'atari στην Ιορδανία και θα δοθούν σε νεαρούς Σύριους πρόσφυγες για να τους δώσουν τη δυνατότητα να παίζουν το άθλημα που αγαπούν. Κάθε οπαδός που θα χαρίσει ένα ζευγάρι σε όλες τις πόλεις του Trophy Tour θα έχει την δυνατότητα να κερδίσει εισιτήρια για τον τελικό της UEFA Europa League στο Gdansk της Πολωνίας στις 27 Μαΐου. Οι δωρεές μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε στάδιο της διοργάνωσης UEFA Europa League Trophy Tour, καθώς και σε επιλεγμένες αντιπροσωπείες της Kia σε κάθε συμμετέχουσα χώρα.

Ο Michael Owen έχει προσχωρήσει στην εκστρατεία #PassThemOn 2020 ως παγκόσμιος πρεσβευτής για το UEFA Europa League Trophy Tour 2020 Driven by Kia και θα είναι παρόν στο Ίδρυμα για τα Παιδιά και την Kia στο στρατόπεδο προσφύγων Za'atari στην Ιορδανία τον Ιούλιο, για να παραδώσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Η διοργάνωση της UEFA Europa League Trophy Tour Driven by Kia ξεκινά στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 16 Μαΐου, πριν από τον τελικό της UEFA Europa League στο Gdansk της Πολωνίας στις 27 Μαΐου.


Πρόγραμμα


Βαρκελώνη, Ισπανία: 21 Φεβρουαρίου

Σαλόνι Γενεύης, Ελβετία: 3–11 Μαρτίου #PassThemOn showcase

Ρώμη, Ιταλία: 13–14 Μαρτίου

Άμστερνταμ, Ολλανδία: 27–28 Μαρτίου

Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο: 1–2 Μαΐου

Βαρσοβία, Πολωνία: 15–16 Μαΐου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου