top icon
Κόσμος

Συνεργασία της Pagani Automobili με την Asetek, στο κομμάτι του SimRacing

Η Pagani Automobili επεκτείνει την εμπειρία του μπράντ της στον κόσμο των αγώνων προσομοίωσης συνεργαζόμενη με την Asetek.

Η Pagani Automobili είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την Asetek, η οποία περιλαμβάνει την χορήγηση άδειας και το από κοινού κομμάτι του μάρκετινγκ για το κομμάτι του SimRacing. Η Asetek είναι η μάρκα που επιλέχθηκε για να αναπτύξει μια αποκλειστική σειρά προϊόντων περιορισμένης έκδοσης αφιερωμένη στον κόσμο του SimRacing.

Τα προϊόντα θα είναι σχεδιασμένα χάρη στην τελευταία τεχνολογία που αναπτύχθηκε από το ατελιέ για την πιο πρόσφατη προσθήκη, την Huayra R. Τα νέα αξεσουάρ και, τελικά, οι εικονικοί προσομοιωτές θα δώσουν στους λάτρεις της αυτοκίνησης σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να βιώσουν τη συγκίνηση της οδήγησης μιας πραγματικής Pagani, μέσα από μια πρωτόγνωρη και συναρπαστική εμπειρία.

Ως παγκόσμιος ηγέτης στον κόσμο της πληροφορικής και του ψηφιακού παιχνιδιού, η Asetek αναπτύσσει εδώ και πάνω από 20 χρόνια περιφερειακά παιχνιδιών υψηλών προδιαγραφών και εξειδικευμένες λύσεις υλικού για την ψύξη των επεξεργαστών και των υπολογιστών παιχνιδιών με τις υψηλότερες επιδόσεις παγκοσμίως, καθώς και των επίσημων μηχανημάτων για τα τουρνουά eSports.

Με ένα όραμα που βασίζεται στη συνεχή καινοτομία, την έντονη εστίαση στη λεπτομέρεια και την έρευνα που στοχεύει πάντα στην επίτευξη νέων προτύπων ποιότητας, η Asetek αποδείχθηκε ο ιδανικός συνεργάτης για τη δημιουργία της αποκλειστικής σειράς προϊόντων με την επωνυμία Pagani που είναι αφιερωμένα στον κόσμο του SimRacing.

Τα πρώτα αξεσουάρ που βρίσκονται επί του παρόντος σε εξέλιξη, θα κυκλοφορήσουν μέχρι τα μέσα του 2022 και θα επιτρέπουν σε επιλεγμένους πελάτες της Huayra R να προπονούνται από την άνεση του σπιτιού τους πριν βγουν στην πίστα, μέσω μιας υπερρεαλιστικής προσομοίωσης οδήγησης.

Τα νέα προϊόντα SimRacing, που θα προωθηθούν μέσω των επίσημων σημείων πώλησης της Pagani, θα δώσουν στους λάτρεις του αυτοκινήτου και τους οπαδούς των εικονικών αγώνων σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να “βυθιστούν” εικονικά στην εμπειρία του μπράντ της Pagani και να απολαύσουν τη συγκίνηση του να κάθονται πίσω από το τιμόνι ενός από τα Hypercars του ατελιέ.

ΠΗΓΗ: PAGANI AUTOMOBILI

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: PAGANI AUTOMOBILI, ASETEK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ