top icon
Κόσμος

Tesla: Η έλευση του Cybertruck ανοίγει θέσεις εργασίας

Αν το Tesla Cybertruck περάσει στην παραγωγή άμεσα, τότε η αμερικανική εταιρεία θα χρειαστεί επειγόντως προσωπικό για να καλύψει νέες θέσεις εργασίας.

Πρόσφατα, σε συγκέντρωση της Tesla, ο Elon Musk έκανε λόγο για το Cybertruck, τονίζοντας ότι βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, λίγο πριν την παραγωγή. Αν πραγματικά προχωρήσει αυτό, αναμένεται να ανοίξει νέες θέσεις εργασίας, που θα σχετίζονται με το Cybertruck.

Στην πράξη θα χρειαστεί να δημιουργηθεί μια νέα ομάδα που θα «τρέξει» την παραγωγή του πολυαναμενόμενου ηλεκτρικού pick up. Στόχος είναι να ξεκινήσει η παραγωγή του μέσα στο 2023 και πιθανότατα πριν από το 2024.

Αναμφίβολα η Tesla είναι μια εταιρεία με μεγάλη ανάπτυξη και εξέλιξη, με τη ζήτηση στις θέσεις εργασίας να ανανεώνονται συνεχώς. Στην προκειμένη περίπτωση και όσον αφορά το επερχόμενο Cybertruck, φαίνεται να ανοίγουν σχεδόν 80 νέες θέσεις που να είναι σχετικές με την παραγωγή.

Ακόμα τα πράγματα σχετικά με την παραγωγή του Tesla Cybertruck είναι ρευστά, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους που παρακολουθούν τις δραστηριότητες στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Τέξας, φαίνεται να υπάρχει έντονη κινητικότητα.

Όπως φαίνεται από κάποιες εικόνες που τραβήχτηκαν από ψηλά, οι εργασίες που γίνονται σχετικά με τις νέες εγκαταστάσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και δείχνουν ότι η έναρξη παραγωγής είναι κοντά.

Μια εικόνα που βάζει τέλος στις όποιες αμφιβολίες που δημιουργήθηκαν πριν από καιρό, όταν αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι το Cybertruck δεν θα προχωρήσει ή αν τελικά βγει στην παραγωγή θα είναι σημαντικά διαφορετικό, έως και πλήρως ανασχεδιασμένο.

Δείτε επίσης: Το Tesla Cybertruck σε χειμερινές δοκιμές

Το γεγονός ότι η παραγωγή του Tesla Cybertruck θα ξεκινήσει φέτος είναι σημαντικό, αλλά πιθανότατα θα έρθει με σημαντικές βελτιώσει στο πρωτότυπο μοντέλο, διατηρώντας όμως μεγάλο μέρος του χαρακτήρα του. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να δούμε την τελική του «μορφή» και μέχρι τότε βασιζόμαστε στα λόγια του Elon Musk που είναι μόνο θετικά.

Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ