top icon
Κόσμος

Tesla: Όλα τα σημεία με Superchargers στην Ελλάδα

Η γρήγορη φόρτιση δίνει λύση στο πρόβλημα της αναμονής. Δείτε σε ποια σημεία της Ελλάδας υπάρχουν supercharger της Tesla.

Με τα αυτοκίνητα της Tesla να είναι πλέον αρκετά στην Ελλάδα, η αμερικανική εταιρεία φροντίζει να ικανοποιήσει τους πελάτες της, τοποθετώντας σε διάφορα σημεία ταχυφορτιστές Supercharger.

Πιο συγκεκριμένα Supercharger θα βρείτε στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, που βρίσκεται στο Μαρούσι. Επίσης υπάρχουν δύο ακόμα σταθμο, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών στον Ψαθόπυργο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, διαθέσιμος είναι ένας ακόμα σταθμός στην Αταλάντη, ενώ από τις αρχές του έτους προστέθηκε ένας ακόμα στα μέσα περίπου της διαδρομής και πιο συγκεκριμένα στη Λάρισα.

Ο σταθμός της Tesla στη Λάρισα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Fashion City Outlet, στο τέταρτο χιλιόμετρα της Λεωφόρου Κ. Καραμανλή. Οι φορτιστές σ΄ αυτό το σημείο είναι οκτώ στον αριθμό και έχουν δυνατότητα φόρτισης 250 kW. Αυτό μεταφράζεται σε ανάκτηση ενέργεια για κάλυψη 275 χιλιόμετρα σε μόλις 15 λεπτά της ώρας ή 120 χιλιόμετρα σε 5 λεπτά της ώρας.

Tesla

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ