top icon
Επικαιρότητα

Peugeot iOn

Η Peugeot ξεκίνησε τη διαδικασία παραγγελιών για το «iOn», το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, για το οποίο έχει υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας με 9 εταιρείες και τοπικές αρχές, για τη χρήση του στην Ευρώπη.

Η Peugeot ξεκίνησε τη διαδικασία παραγγελιών για το «iOn», το εξ ολοκλήρου ηλεκτρικό αυτοκίνητο, για το οποίο έχει ήδη υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας με εννέα εταιρείες και τοπικές αρχές, για τη χρήση του στην Ευρώπη.
 
Με το iOn, η Peugeot εγκαινιάζει ένα νέο πρότυπο αυτοκινήτου στην γκάμα της, ενώ θα προσφέρει μία λύση αστικής μετακίνησης με μηδενικούς ρύπους, για ιδιωτική και δημόσια χρήση, καθώς και για τις τοπικές αρχές. Οι επιδόσεις του και η αυτονομία των 130 χιλιομέτρων, που έχουν επιτευχθεί λόγω της χρήσης των μπαταριών ιόντων λιθίου, καθιστούν το iOn αποτελεσματική λύση σε κάθε αστική μετακίνηση και περιβαλλοντική προστασία.
 
Για τους ιδιώτες, είναι δυνατή η παραγγελία του αυτοκινήτου μέσω της ιστοσελίδας της Peugeot Γερμανίας, Μεγάλης Βρετανίας, Ισπανίας, Γαλλίας και Ιταλίας. Το «iOn», που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Mitsubishi Motor Company, παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ