top icon
Επικαιρότητα

Porsche 911 Turbo & Turbo S με 580 PS

Η Porsche θα παρουσιάσει τις ανανεωμένες 911 Turbo & 911 Turbo S τον Ιανουάριο, στο North American International Auto Show του Detroit.

Tα δύο ανανεωμένα μοντέλα έχουν νέο ταμπλό, με αναθεωρημένους αεραγωγούς και νέα φώτα ημέρας LED. Μια πιο προσεκτική εξέταση αποκαλύπτει επίσης νέες λαβές θυρών, ανασχεδιασμένα πίσω φώτα και αναμορφωμένες ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών. Τέλος, υπάρχει νέο κάλυμμα κινητήρα και πίσω προφυλακτήρας με ελαφρές σχεδιαστικές αλλαγές. Στο εσωτερικό υπάρχει νέο σπορ τιμόνι με περιστροφικό επιλογέα, για τις ρυθμίσεις Normal, Sport και Sport Plus.

Και τα δύο μοντέλα τροφοδοτούνται από ένα twin-turbo 3.8 λίτρων εξακύλινδρο κινητήρα, με την ισχύ της 911 Turbo να ανέρχεται στα 540 PS, ενώ η 911 Turbo S ανεβαίνει στο 580 PS. Χάρη στην επιπλέον ισχύ, η Turbo επιταχύνει από 0-100 km/h σε 3 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να φθάνει τα 320 km/h. Ομοίως, η S Turbo κάνει τα 0-100 km/h σε 2,9 δευτερόλεπτα, με ανώτατη ταχύτητα τα 330 km/h.

Παρά το γεγονός ότι είναι ταχύτερη και πιο ισχυρή, η Porsche είναι σε θέση να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου κατά 0,6λτ./100 km, χάρις σε ένα αναθεωρημένο σύστημα διαχείρισης του κινητήρα και ένα αναβαθμισμένο κιβώτιο με νέες χαρτογραφήσεις αλλαγής ταχυτήτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ