top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη για το Renault Symbioz concept

Ένα ακόμα φαντεζί πρωτότυπο που για την περίπτωση «φωτογραφίζει» το όραμα της γαλλικής εταιρείας για τα αυτοκίνητα του μέλλοντος.

Σύμφωνα με τις σημερινές ανακοινώσεις των Γάλλων, πρόκειται για μια κατασκευή με την αρωγή της οποίας η Renault θα μας αποκαλύψει πως φαντάζεται τις εφαρμογές, αλλά και τη μορφή των αυτοκινήτων που δούμε από το στρατόπεδο της με χρονικό ορίζοντα το 2030. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στο σχετικών δ.Τ., «την ίδια στιγμή, πρόκειται για ένα πρωτότυπο που θα συμβάλλει στην περεταίρω μελέτη και ανάπτυξη συγκεκριμένων τεχνολογιών, όπως είναι η αυτόνομη οδήγηση, η ηλεκτρονική διασύνδεση και η ηλεκτροκίνηση».

Με τη Renault να πιστεύει ακράδαντα ότι το αυτοκίνητο του μέλλοντος θα λειτουργήσει αρμονικά και σε μόνιμη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, την υφιστάμενη υποδομή του οδικού δικτύου και τον ψηφιακό τρόπο ζωής των επιβατών, διόλου τυχαία το όνομα του πρωτοτύπου προέρχεται από την ελληνική λέξη «Συμβίωση», με το γράμμα «Z» στο τέλος να παραπέμπει στην ηλεκτρική τεχνολογία Z.E. των Γάλλων του Renault Group.

Περισσότερα για το Renault Symbioz concept υα γνωρίζουμε σε μια περίπου βδομάδα από σήμερα, όταν και θα ανοίξουν επίσημα οι πύλες της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ