top icon
Επικαιρότητα

Πρώτες εικόνες του νέου Volvo V40

Διέρρευσαν μέσω του διαδικτύου οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Volvo V40, το οποίο πραγματοποιεί και αυτό με τη σειρά του την επίσημη πρεμιέρα του στην 82η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου VolvoV40, το οποίο πραγματοποιεί και αυτό με τη σειρά του την επίσημη πρεμιέρα του στην 82η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η κατηγορία των premium μικρομεσαίων χάτσμπακ παρουσιάζει την περίοδο που διανύουμε μια έντονη κινητικότητα, καθώς οι… συνήθεις ύποπτοι είτε έχουν ήδη παρουσιάσει τις ολοκαίνουργιες προτάσεις τους, είτε βρίσκονται ένα βήμα πριν από το επίσημο ντεμπούτο τους. Έτσι, με τους Βαυαρούς της BMWνα έχουν προ λίγων μόλις μηνών λανσάρει τη νέα σειρά 1 και τους «συναδέλφους» τους από την Audi να αποκαλύπτουν στη Γενεύη το νέο Α3, αρχικά στην 3θυρη εκδοχή του, σειρά έχει η Volvo, η οποία πραγματοποιεί τη δική της αντεπίθεση στα πλαίσια της κατηγορίας με το ολοκαίνουργιο V40. Πρόκειται για ένα πραγματικά νέο αυτοκίνητο, με συνολικό μήκος πολύ κοντά στα 4,5 μ., το οποίο τοποθετείται ένα σκαλί πιο πάνω από το C30, στοχεύοντας στην καρδιά των πολυτελών μικρομεσαίων οικογενειακών. Αν και προς το παρόν οι πληροφορίες που έχουν δει τη δημοσιότητα είναι εξαιρετικά περιορισμένες (σ.σ.: η εταιρεία μέχρι στιγμής επισήμως κρατά κλειστά τα χαρτιά της!), ήδη γνωρίζουμε πως το νέο V40 θα βασίζεται σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα, στην οποία αναμένεται να «δομηθούν» αρκετά νέα μοντέλα του Σουηδού κατασκευαστή στο εγγύς μέλλον, όπως είναι για παράδειγμα το νέο S40. Σε ότι αφορά στους διαθέσιμους κινητήρες του νέου V40, παρά τη μέχρι στιγμής απουσία επίσημων δηλώσεων από τους ιθύνοντες της Volvo, κάτω από το καπό του νέου τους αυτοκινήτου αναμένουμε μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου με τούρμπο χωρητικότητας 1,6 λίτρων.

Προς το παρόν, λοιπόν, απολαύστε τις φωτογραφίες του νέου Volvo V40 όπως αυτές κάνουν το γύρω του κόσμου μέσω του διαδικτύου και μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη νέα πρόταση των Σουηδών μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ