top icon
Επικαιρότητα

Η «σχεδιαστική τρέλα» του μυστηριώδη αγοραστή της Rolls Royce Boat Tail

Ο μυστηριώδης αγοραστής μίας εκ των τριών Rolls Royce Tail Boat που θα παραχθούν, αποφάσισε να βάλει τη δική του σχεδιαστική πινελιά, δημιουργώντας κάτι μοναδικό.

Η Rolls Royce Boat Tail, είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο του κόσμου καθώς κοστίζει περίπου 28 εκατομμύρια ευρώ -δεν αναφερόμαστε στην παρούσα φάση στα σπάνια ιστορικά αυτοκίνητα που αγγίζουν ποσά που δεν μπορούμε ούτε να φανταστούμε- και θα κατασκευαστεί σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Οι τρεις χειροποίητες Rolls Royce Tail Boat που θα παραχθούν, θα έχουν διαφορετικούς χρωματισμούς καθώς οι ιδιοκτήτες τους αν μη τι άλλο θέλουν να ξεχωρίζουν. Η πρώτη σπάνια έκδοση του συγκεκριμένου οχήματος με ονομασία Boat Tail No 1, ωστόσο έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που οι άλλες δύο Rolls Royce Tail Boat δεν έχουν.

Rolls Royce

O μυστηριώδης αγοραστής της, θέλησε να την κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερη. Σύμφωνα με το αφεντικό της Rolls Royce, Torsten Muller-Otvos, έχουν τοποθετηθεί ρολόγια της ελβετικής εταρείας Bovet 1922 σε κάποια σημεία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ωστόσο το παράδοξο είναι πως τα ρολόγια αυτά μπορούν να φορεθούν στον καρπό, να χρησιμοποιηθούν ως ρολόγια γραφείου ή τσέπης ή να στερεωθούν στο ταμπλό και να σχηματίσουν ένα μεγαλοπρεπές ρολόι αυτοκινήτου.

Για να μπορέσουν να τοποθετηθούν τα ρολόγια στα σωστά σημεία, χρειάστηκε να δημιουργηθούν ειδικές θήκες στην Rolls Royce Tail Boat, ενώ ο συνολικός χρόνος κατασκευής του συγκεκριμένου διάκοσμου έφτασε τις 3.000 ώρες!

Rolls Royce

Να τονίσουμε πως και οι τρεις Rolls Royce Tail Boat, διαθέτουν “σουίτα φιλοξενίας” στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου η οποία περιλαμβάνει μια ομπρέλα όπου μπορούν να κάθονται οι ιδιοκτήτες με τους φίλους τους και να απολαμβάνουν την παγωμένη σαμπάνια τους. Τα δύο πάνελ από γυαλί τα οποία ανοίγουν σαν φτερά πεταλούδας συμπληρώνουν την ιδιαίτερη αυτή “σουίτα φιλοξενίας” της Rolls Royce Tail Boat.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ROLLS ROYCE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ