top icon
Επικαιρότητα

ΣΕΑΑ: Aρνητικός στη διοργάνωση εκθέσεων το 2010

Αρνητική είναι η θέση του Συνδέσμου Εισαγωγέων Aντιπροσώπων Αυτοκινήτων στη διοργάνωση εκθέσεων τη φετινή χρονιά.

Όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετές ημέρες από την ιστοσελίδα μας, έχει ανακοινωθεί η διοργάνωση δύο εκθέσεων για το 2010, το «Σαλόνι Αυτοκινήτου» που έχει προγραμματιστεί από τις 23 έως τις 31 Οκτωβρίου στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού και το «Αuto Show» που έχει προγραμματιστεί από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο «Athens Metropolitan Expo».
 
Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων κράτησε εξαρχής αρνητική στάση στην ανακοίνωση αυτών των δύο εκθέσεων, καθώς τις θεωρεί άκαιρες στην τόσο δύσκολη από οικονομικής πλευράς χρονιά που διανύουμε, ενώ παράλληλα έκανε και ανάλογες συστάσεις στους οργανωτές τους. Εκτιμώντας ότι η ελληνική αγορά θα δεχθεί το 2010 τη μεγαλύτερη πίεση μέχρι τώρα και ως εκ τούτου επιβάλλεται να περιοριστεί άμεσα και δραστικά κάθε έξοδο που δεν έχει εκτεταμένη ανταποδοτικότητα, έχει ήδη προτείνει την αποχή των μελών του από εκθεσιακά γεγονότα για τη φετινή χρονιά.
 
Υπενθυμίζουμε ότι η 8η διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων υπό την αιγίδα του OICA (Παγκοσμίου Συνδέσμου Κατασκευαστών Αυτοκινήτων) έχει οριστεί από τις 4 έως τις 13 Νοεμβρίου 2011.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ